Ivan Ike Mandurić: Ovo je svojevrsni državni udar

Pin It

Image result for ike mandurić

Komšićeva stranka osvojila tri puta manje glasova nego on kao kandidat za hrvatskog predstavnika predsjedništvu BiH. To dokazuje da te dvije trećine nisu njegovi glasači, nego su mu priskočili SDA-ovi glasači samo kako bi zapriječili Hrvate da izaberu svoga predstavnika.

Nije li to dirigirano iz samoga vrha SDA?

Ako je tako, Bakirove ruke su krvave, i zapravo se dogodio državni udar.

Toj pretpostavci u prilog ide i Izetbegovićev izjava kako Bošnjaci imaju više od polovice stanovnika u BiH – pa im treba više od jedne trećine predstavnika. Time priznaje da Komšića zapravo smatra drugim bošnjačkim predstavnikom.

Ovo je stvarno svojevrsni državni udar izveden kroz opće izbore.

Trebalo bi javno pitati Bakira je li on osobno time dirigirao, te da objasni ovu pojavu i onu svoju izjavu o premalom broju predstavnika Bošnjaka u predsjedništvu BiH.

O tome bi trebala javljati Hina, Večernjak, i svi drugi hrvatski mediji, a ne o tome kako Komšić izjavljuje kako se nemamo čega bojati. To svaki prevarant svojoj žrtvi govori.

O ovom bi trebala govoriti i Predsjednica i premijer Plenković, i sve državne institucije se pozabaviti ovim podmuklo izvedenim pučem na Hrvatski korpus u BiH.

Pater Ivan Ike Mandurić

kamenjar.com