Kako je i zašto Pupovac postao mjerilo hrvatske slobode i demokracije

Pin It

Zahvaljujući hrvatskoj nedemokratskoj zajednici, neprirodnoj i antihrvatskoj koaliciji "Hrvatsko-Srpskoj" stvoreni su preduvjeti za ovakav politički koruptivni i nedemokratski politički kupleraj. U kojem dojučerašnji pobunjenici i teroristi postaju mjerilo hrvatske slobode i demokracije.

Pored ovakvih hrvatskih političkih i ljudskih neznalica, nesposobnjakovića, licemjera i slugu stranih gospodara drugo se nije moglo ni dogoditi. Koji su uspjeli u dvadeset godina uvaljati u blato sve hrvatske pobjede i uspjehe, dopuštajući da se Hrvate javno ponižava i pljačka u vlastitoj zemlji.

Dozvolilo se jednoj manjini koja je sudjelovala u agresiji na našu Domovinu i čiji su pripadnici počinili stravične zločine u kojima je život izgubilo 8257 hrvatskih branitelja, i 5.657 civila i što je naj strašnije u toj njihovoj terorističkoj pobuni živote je izgubilo i 402 djece, samo u Slavonskom Brodu 28 dječaka i djevojčica izgubilo je svoj život, dok o matrijalnoj i gospodarskoj šteti nije potrebno ni govoriti.

I danas nakon svega toga jedan velikosrpski bestidnik koji nam svakodnevno iskače preko TV ekrana drži predavanja o ljudskim pravima, "antifašizmu", demokraciji, o ponovnoj ugroženosti Srba i ustašizaciji Hrvatske.

Ma tko je ovdje LUD?? koga ovi mangupi na vlasti prave budalama? Hrvatski narod nećete više, zbrisati će vas s vlasti kada se budete najmanje nadali, kada si budete umislili jesmo ih zajašili.

Damir Jakeljić