Bahati HDZovci sada gaze i našu djecu

Pin It

Ministrica Žalac autom naletjela na dijete u Vinkovcima: Vozilom upravljala bez važeće vozačke dozvole

Gabrijela Žalac, čije ime i položaj policija ne navodi, nije imala važeću vozačku dozvalu u trenutku kada je osobnim automobilom naletjela na 10-godišnje dijete, koje je u nesreći zadobilo teže ozlijede.

Djevojčica iz Vinkovaca u dobi od 10 godina teško je ozlijeđena u subotu oko 10 sati nakon što je na nju naletio osobni automobil kojim je upravljala Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, javlja Jutarnji.

Nesreća se dogodila u Ulici Ćirila i Metoda, nakon što je djevojčica neoprezno prelazila cestu izvan obilježenog pješečkog prijelaza, a nakon čega je došlo do udara automobila koji se kretao kolnikom, stoji u izvješću policije.

Dijete je odmah prevezeno u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, ali je zbog težine ozljede – prijelom desne potkoljenice, koja srećom nije životno opasna, donesena odluka da je se zbog operativnog zahvata preveze u KBC Osijek kako bi joj se tamo pružila sva potrebna medicinska pomoć i skrb.

Prema pisanju Jutarnjeg, s ministricom Žalac u automobilu bilo i jedno od njezino troje djece te da se s njime zaputila u vinkovačku bolnicu zbog određenih zdravstvenih tegoba koje je dijete imalo.

Iz njezina Ministarstva poslano je očitovanje:

“Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u Ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete. Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete”, objavilo je u priopćenju Ministarstvo.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske izvjestili su kako ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac, čije ime i položaj policija ne navodi, nije imala važeću vozačku dozvalu u trenutku kada je osobnim automobilom naletjela na 10-godišnje dijete, koje je u nesreći zadobilo teže ozlijede.

Izvor: narod.hr