Beli Manastir: NHR-HSP održali skup u dupkom punoj velikoj vijećnici

Pin It

U utorak, 21. svibnja, u Belom Manastiru u dupkom punoj velikoj vijećnici pred stotinjak okupljenih članova i simpatizera održan je zajednički skup koalicije NHR-HSP. Nazočnima su se obratili Damir Markuš, Zlatko Hasanbegović i Željko Glasnović.

Prije skupa u Belom Manastiru posjetili su Vukovar, susreli se s Vukovarcima kod mosta Jean-Michela Nicolliera, zatim su u Osijeku u 13 sati imali na Trgu Ante Starčevića konferenciju za novinstvo i druženje s građanima.

Fotografija Neovisni za Hrvatsku.

U Vukovaru su na Ovčari položili vijenac za sve pobijene branitelje te se pomolili ispred spomenika Jean-Michelu Nicolieru.

U Osijeku su se na Trgu Ante Starčevića družili sa stranačkim članovima, simpatizerima te građanima.

Također, nastavlja se val nasilja prema Neovisnima za Hrvatsku i HSP-u. Dan ranije vandalizirani su plakati HNR-HSP-a s najavom u Kneževim Vinogradima. Nepoznati počinitelji uklonili su plakate iako su bili postavljani na za to predviđenim mjestima.

“Zašto nas to ne čudi?? U općini koja istočno od Velike Gorice jedina ima ulicu zločinca J. B. Tita ništa nas ne može iznenaditi. MARŠAL MORA PASTI!”, poručuju iz HSP Kneževi Vinogradi.

narod.hr