Miroslav Škoro: ‘Odgovarat ću vama i dragome Bogu. I nikome više!’

Pin It

Image result for miroslav Å¡koro

Ja sam krenuo na jedan put, na kojem ću dati svoje srce, svaki atom svoje snage, da napravimo promjenu i da napravimo neko bolje vrijeme za svoju djecu. Ja sam uvjeren da mi to možemo, ja sam uvjeren da nas na tom putu ništa ne može zaustaviti i bez obzira na to što pišu, što govore, kako me nazivaju, jednu vam stvar obećavam, uvijek ću se jedino, isključivo kao i dosad sučeljavati s vama, odgovarat ću vama i dragome Bogu. I nikome više”, poručio je Škoro publici

Poslušajte govor predsjedničkog kandidata Miroslava Škore na koncertu u Tomislavgradu

Uoči nedjeljnog koncerta u Trilju u kojem će sa svojim obožavateljima dočekati i proslaviti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Miroslav Škoro održao je koncert u Tomislavgradu.

“Zapalite večeras to svjetlo i za mene. Ja sam krenuo na jedan put, na kojem ću dati svoje srce, svaki atom svoje snage, da napravimo promjenu i da napravimo neko bolje vrijeme za svoju djecu. Ja sam uvjeren da mi to možemo, ja sam uvjeren da nas na tom putu ništa ne može zaustaviti i bez obzira na to što pišu, što govore, kako me nazivaju, jednu vam stvar obećavam, uvijek ću se jedino, isključivo kao i dosad sučeljavati s vama, odgovarat ću vama i dragome Bogu. I nikome više”, poručio je Škoro publici.