Škoro: Ova država treba temeljitu rekonstrukciju! Vratit ćemo Hrvatsku narodu!

Pin It

Image result for Å¡koro dnevno.hr

Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države i pravosudnog sustava, dobiva ju sudac. Ova država treba temeljitu rekonstrukciju! Vratit ćemo Hrvatsku narodu!”, napisao je Škoro na svojoj Facebook stranici

O zadarskom slučaju grupnog silovanja 15-godišnjakinje zbog kojeg su prijavljena petorica mlađih punoljetnika i dvojica maloljetnika oglasio se u utorak poslijepodne i predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

U komentaru pod naslovom “A tko štiti curicu?!” Škoro poručuje da “ova država treba temeljitu rekonstrukciju”. Njegovu objavu prenosimo vam u cijelosti;

“Ministar pravosuđa objavio je da je zadarski sudac, koji je osumnjičene za višestruko silovanje maloljetnice pustio da se brane sa slobode, dobio policijsku zaštitu. U normalnoj državi sigurnost suca ni na koji način ne bi bila ugrožena zbog nezadovoljstva javnosti zato što bi osumnjičenici za ovaj teški zločin bili u pritvoru.

Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države i pravosudnog sustava, dobiva ju sudac. Ova država treba temeljitu rekonstrukciju! Vratit ćemo Hrvatsku narodu!”, napisao je Škoro na svojoj Facebook stranici.

Autor:Dnevno