Davorin Karačić: Sav altruizam i pozivanje na dobrobit zajednice pada u vodu kada postane suočen s novcem

Pin It

TRIS portal – Šibenik – Davorin Karačić, ksenofob i rasist ...

Sav altruizam i pozivanje na dobrobit zajednice pada u vodu kada postane suočen s novcem. Silne kritike na rad kako najizloženijih osoba koje gledamo u ovoj krizi (Božinović, Beroš, Markotić.....) pa time i vlasti u cjelini mogu izlagati dvije vrste ljudi, ako se takva podjela uopće može podvesti pod pojam „vrste ljudi“.

Prvi su oni koji smatraju da konkretni potezi nisu dobri, da donose više štete nego koristi a ljudi koji kritiziraju to rade na temelju vlastitog znanja i svojih saznanja smatrajući da bi za dobrobit zajednice bilo potrebno nešto drugo napraviti ili ne napraviti.

Za ove druge, zli glasi kažu da su nesretni time što nisu bili pozvani na sastanak s medijima na kojemu se obećavalo podebljati državno oglašavanje medijima koji se nađu suočeni s nestašicom novčanih sredstava, pa suočeni s nepristizanjem apanaže ili bolje reketa kako to zli glasi spominju, licemjerno se skrivajući iza brige za ljude iz osvete udaraju po prethodno spomenutima nositeljima vlasti te borbe protiv epidemije.

Napadi određenih iz imbecilnih redakcija, ukoliko spadaju u ovu drugu grupu a nije tajna da su deficitarni svim znanjima osim (djelomičnog) poznavanja hrvatskog jezika latiničnog pisma indiciraju da se ne bi radilo o brizi medija za narod i društvo nego o bijesu zbog izmakle dobiti.

Ipak, obzirom da su zadatak povjerili standardnom rafaldžiji teške riječi, goleme mržnje a lagane pameti i vrlina u tragovima, koji počesto privlači na sebe bijes javnosti pa može poslužiti i kao potrošna roba, nije za odbaciti pomisao da su imbecilčeki u slučaju da se do kraja ogade narodu, našli ped(e)ra koji će u profesionalnom i moralnom smislu izgoriti od strane nezadovoljne javnosti.

Što li se iza svega krije, brzo ćemo vidjeti. Tko zna, možda dođe i zakašnjeli poziv na sastanak.....

Davorin Karačić