Vlast može orgijati po Jasenovcu, ali Škori ne daju propusnicu za Okućane

Pin It

Škoro: Hrvatski branitelji, pobjednici u ratu zahvaljujući ...

Škoro: Što mogu bogovi, ne mogu volovi

Punih je 25 godina prošlo od Vojno-redarstvene operacije Bljesak i 29 godina od tragedije u Borovu Selu. Na službeno obilježavanje u Okučane ići će državni vrh, predvođen predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem, no predstavnici stranaka koje nisu na vlasti ne mogu učiniti isto. Zahvaljujući vladavini "stožerokracije", Domovinski pokret ne može ishoditi e-propusnice za svoje osnivače i članove.

Vodstvo Domovinskog pokreta ne može niti u Okučane niti u Borovo selo. Stoga će izaslanstvo Domovinskog pokreta, u kojemu su Stipo Mlinarić Ćipe, kao član Domovinskog odbora, i Miroslav Škoro, kao predsjednik, vijenac braniteljima poginulima u Bljesku i u Borovu Selu položiti u Zagrebu, kod Spomenika ''Glas hrvatske žrtve - Zid boli'' na groblju Mirogoj. Obići ćemo i grob heroja Domovinskog rata Rudolfa Perešina.

Domovinski pokret drži kako je, uz plebiscitarnu volju hrvatskoga naroda, u ishodištu suverene države i slobode Domovinski rat, iako postoje silnice koje pokušavaju relativizacijom izvršiti reviziju povijesti, ali u tome neće uspjeti.

Neka je vječna slava i hvala hrvatskim vitezovima.

Miroslav Škoro