Tomašić: Računam na preferencijske glasove, svejedno mi je u kojoj ću izbornoj jedinici biti

Pin It

Ruža Tomašić izborila pobjedu za hrvatske ribare u Europskom ...

Iako se Tomašić očekuje u desetoj izbornoj jedinici, ponovila je kako joj je svejedno. "Rekla sam Pavličeku da se stavljam na raspolaganje, nije mi toliko važno hoću li biti u prvoj, sedmoj ili desetoj izbornoj jedinici, kako on želi".

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Ruža Tomašić za portal Direktno je otkrila kako je počela službena suradnja s Domovinskim pokretom i odgovorila na pitanje možemo li je ponovno očekivati u Hrvatskom saboru.

Tomašić je otkrila kako je predsjednik HKS-a Marijan Pavliček potpisao suradnju s Domovinskim pokretom.

"Marijan Pavliček je pregovarao s Domovinskim pokretom. Tako da je potpisana suradnja s njima te sa Suverenistima, Hrastom. Zajedno idemo na izbore.

Iako se Tomašić očekuje u desetoj izbornoj jedinici, ponovila je kako joj je svejedno. 

"Rekla sam Pavličeku da se stavljam na raspolaganje, nije mi toliko važno hoću li biti u prvoj, sedmoj ili desetoj izbornoj jedinici, kako on želi".

Tomašić je već ranije najavila kako 30. lipnja 2021. odlazi iz Europskog parlamenta, ali sada bi se nakon izbora mogla pronaći i u Saboru, naravno ako bi prikupila dovoljan broj glasova, odnosno prešla prag. 

"Vidjet ćemo što biraču kažu. Ako inercijom prođem prag zbog same liste, onda to nije to. Računam na preferencijske glasove", rekla je.

direktno.hr