Oluja 2020. - HOS izvan protokola, SDSS na Kninskoj tvrđavi !

Pin It

Ministar hrvatskih branitelja tugovat će u Gruborima...

Veliki, veliki pljesak za Andreja Plenkovića! I za sve one koji su mu se poklonili, a ponajviše za one - koji su mu dali svoj glas na izborima. Pobjedničku Oluju sad’ neka slave s trobojnicom na pola koplja

a uz nju, slobodno neka izvjese i onu plavu zastavu, s žutim zvijezdicama, onu europsku, Charles Michelovu...

Evo nam Plenkovićevog “civilizacijskog dostignuća”; nad ministrom hrvatskih branitelja i generalom pobjedničke Hrvatske vojske Plen Kim-un ima takav autoritet da je Tomo Medved, u samo tri godine, evoluirao u tolikoj mjeri - pa sada više 05. kolovoza ne slavi pobjedu s Thompsonom u Slunju, nego će s Pupovčevom ekipom, krajem kolovoza, tugovati u Gruborima.

HOS, koji je branio Hrvatsku - izbačen je iz protokola za Dan pobjede, a SDSS, koji u svojim redovima ima i određeni broj poraženih ‘95. - na Kninskoj tvrđavi 2020. imat će svog predstavnika, potpredsjednika Hrvatske vlade Borisa Miloševića.

Pupiju fakat treba odati priznanje; naučio je nešto o 22. lipnju. Kontra Brezovice, Hrvati su krenuli s komemoracijom na Jazovci - pa tako sada i SNV, nasuprot Dana pobjede i hrvatskog oobjedničkog slavlja, tri tjedna kasnije organizira komemorativni skup u Gruborima. Razlika je jedino u tome da na Jazovku ne dolaze oni iz Brezovice, a u Grubore će ipak otići nekolicina njih iz Knina. Europski, civilizirano, na nivou, Hrvatska kakvu smo samo sanjati mogli!

Bravo za Andreja, bravo za Milorada, bravo za Hrvatsku vladu i svih 17 posto građana, koji su izašli na izbore i svoj glas dali onima koji gledaju u budućnost, a ne u prošlost... Jer te 90-te su valjda bile toliko “necivilizirane” da nam sada trebaju neka nova “dostignuća”...

OKRENIMO SE BUDUĆNOSTI, TAMO NAS ČEKAJU POTOCI MEDA I MLIJEKA, TAMO SU PLENKOVIĆ I PUPOVAC, TO JE HRVATSKA ZA KOJU SE GINULO!

Velimir Bujanec