Evo kako riješiti problem Tesla na kovanici eura: Zadržite kunu!

Pin It

Plenkovićevi 'spin magistri' dobro su to smislili; umjesto da se povede ozbiljna javna rasprava treba li ili ne uopće dopustiti nametanje eura, ekipa nas sad zabavlja s time čiji bi lik trebao biti na kovanicama od 50, 20 i 10 centi…

Da imamo vlast kakavu nemamo - o tome uopće ne bi bilo rasprave i zadržali bi kunu, a minimum poštovanja volje Hrvatskog naroda bilo bi raspisivanje referenduma i to od strane Vlade RH. S obzirom da briselski namjesnik vjerojatno pretpostavlja - da se Hrvati ne bi tek tako odrekli kune, sada nas plenkistički agitprop, uvlači u jalove rasprave, iz kojih bi branitelji ministara trebali čak izaći kao 'nacionalni heroji' koji su se, eto, barem u nečem “usprotivili“ Beogradu. Malo morgen!

U novom valu masovne političke prijevare ne mogu im pomoći niti pohvale brzoumodrumnog Zorana Milanovića na račun SSDSS-ovog Miloševića, a tobože protiv Čiče Pupija… Kad bi me baš tjerali da se konkretnije izjasnim, bio bih posve jasan: više volim Starčevića nego Teslu – i u džepu i iz izvan njega!

Velimir Bujanec