DP: Orbanu i ostalim okupatorima poručujemo: Nećemo nikome dozvoliti da prisvaja sveto hrvatsko tlo

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, ljudi stoje i tekst

‼️Najoštrije osuđujemo izjavu mađarskog predsjednika Vlade Orbana koji je rekao da je hrvatsko more oduzeto Mađarskoj, ciljajući na vrijeme kad je značajan dio hrvatske obale bio pod Ugarskom. Da joj more nije oduzeto, rekao je Orban, i Mađarska bi danas imala luku u koju bi joj se mogla dovoziti nafta.

Viktoru Orbanu, kao i svim ostalim okupatorima iz susjedstva koji bi sebi prisvajali hrvatski teritorij, poručujemo neka maknu svoje šape s naše Domovine. Pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i hrvatskih branitelja obranili smo se od srbočetničkog agresora i udarili temelje moderne i suverene Hrvatske. Hrvatski teritorij je cjelovit, takav će i ostati!

 Ovakve sramotne izjave mađarskog predsjednika Vlade za svaku su osudu. Pozivamo i sve političke aktere da osude ovu sramotnu izjavu, jer sve ostalo smatrali bismo izdajom svega onoga za što su se borili hrvatski branitelji. Previše je krvi proliveno za našu Domovinu da bismo šutke promatrali ovakav istup Orbana.

Domovinski pokret uvijek će štititi nacionalne interese Republike Hrvatske. Nećemo dozvoliti nikome da i pomisli sebi prisvojiti sveto tlo Hrvatsko!