LGBTQ aktivistima prijeti 9 doživotnih kazni za silovanje posvojenih sinova i njihovo podvođenje prijateljima

Pin It

Pasangan Aktivis LBGTQ Didakwa Meny*domi Putra Angkat Mereka dan  Melacurkannya

Dvojica medijski omiljenih LGBT+ aktivista uhićena su i optužena za grozan niz zločina silovanja djece nakon što je istraga o LGBTQ pedofilskom lancu u predgrađu otkrila užase koji nadilaze maštu svake normalne osobe.

Posvojitelji, William Dale Zulock Jr. i Zachary Jacoby Zulock, optuženi su od strane velike porote za incest, tešku sodomiju, teško zlostavljanje djece, seksualno iskorištavanje djece i prostituciju maloljetnika. Obojici prijeti više od devet doživotnih zatvorskih kazni.

Prema optužnici od 17 točaka, posvojitelji – koji su LGBTQ aktivisti – navodno su izvodili oralni seks nad oba dječaka, prisiljavali djecu da obavljaju oralni seks nad njima i analno silovali svoje posvojene sinove. Jedno dijete, koje je tek napunilo 11 godina, zadobilo je teške ozljede od brutalnog silovanja.

Novinarka Townhall-a Mia Cathell izvještava :

Ne samo da su homoseksualni oženjeni muškarci navodno silovali dvojicu dječaka koji su posvojeni preko kršćanske agencije za posvajanje djece s posebnim potrebama, već su svoju djecu podvodili obližnjim pedofilima u predgrađima Atlante.

Optužnica tereti gay par da je nagovorio još dvojicu muškaraca, Huntera Lawlessa i Luisa Vizcarro-Sancheza, da “izvrše čin prostitucije” s njihovim 11-godišnjim usvojenim djetetom. Lawless je upoznao jednog posvojitelja (Zachary) kroz zajednički kontakt na Grindru.

Oba dječaka, koji su ponovno u udomiteljskoj obitelji, spašena su u ponoćnoj raciji 27. srpnja na vilu Zulock, koja je završila tako što je Zachary oboren na tlo (na snimci se vidi njegova modrica), a William je izvučen iz kuće gol od strane naoružanih časnika.

epoha.com.hr