Tramišak: Ovo je bila tek prva izgovorena prijetnja, ali prijetnja koja se ostvaruje!

Pin It

Bivša ministrica regionalnog razvoja i fondova Nataša Tramišak još se jednom oglasila na društvenim mrežama nakon što se u petak vratila u saborske klupe.

Ovaj put prozvala je jedan hrvatski medij koji je objavio članak u kojem stoji kako je bivša ministrica regionalnog razvoja i fondova Ministarstvo ostavila u ne tako dobrom stanju. Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

''Razvlačit ćemo te po blatu!'

Prijetnja je koja se ostvaruje prisanjem laži o javnim osobama, političarima.

Nisam zastrašena, naprotiv.

O softveru eFondovi i problemima koje sam zatekla u istome, od najbržeg prsta do izloženosti osobnih podataka svih korisnika, mediji su već izvještavali, a sami korisnici softvera i bespovratnih EU sredstava dostavljali im dokaze.

O pokrenutom procesu 2019. godine, tko isti održava, kakvi su ugovori potpisani tih godina na iznose veće od 32 milijuna kuna i radi čega održavanje softvera do datuma mog odlaska s mjesta ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU nije Ministarstvo plaćalo nikome, čak niti FINA-i (sve je ostalo na 0,00 kuna izvršavanja tijekom tih 18 mjeseci), te kako softver nije u nikakvom problemu za održavanje već ga se takvim želi prikazati, obavijestila sam nadležna istražna tijela kako o samom softveru, tako i DORH o prijetnjama.

Iako više nisam na dužnosti ministrice, nadam se da imam pravo na zaštitu kao i svaki drugi građanin ove države, jer ovo je bila tek prva izgovorena prijetnja, ali prijetnja koja se ostvaruje.

To je sve što mogu sada reći", napisala je Tramišak.

direktno.hr