DP i dalje raste - na izborima u Bjelovaru osvojili 16,7 posto

Pin It

Održani su Izbori za vijeća mjesnih odbora u Gradu Bjelovaru koji su pokazali kako Domovinski pokret ima podršku građana, jedino što nas zabrinjava jest činjenica da je na ovim izborima sudjelovalo samo 9,86 posto građana.

Rezultati izbora potvrđuju kako je Domovinski pokret Bjelovar u koaliciji s BUZ-om osvojio 16,72 posto glasova u pet mjesnih odbora na kojima smo sudjelovali te na istima ostvario četiri mandata.

Iako se gradska vlast potrudila da građani ne saznaju za izbore do samog dana izbora - jer im mala izlaznost pogoduje, u čemu su u dobroj mjeri i uspjeli, te je izlaznost bila ispod prosječno niska građani su pokazali da povjerenje u našu stranku postoji. ??

Hvala svim građankama i građanima grada Bjelovara koji su nama i koalicijskim partnerima ukazali povjerenje i dali svoj glas, a mi ćemo raditi za boljitak građana te i dalje nastaviti otkrivati istinu o našem gradonačelniku i ljudima koje on stavlja na svoje liste, jer prije svega treba birati ljude koji imaju čisti i neokaljan obraz.