Centar Dr Ivana Šretera od sada i na društvenim mrežama

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i tekst "Dr. Ivan Šreter"

Dragi prijatelji, s radošću vas obavještavam kako smo, sukladno obećanjima, nastavili aktivno raditi na promicanju Centra dr. Ivana Šretera. Svrha Centra dr. Ivana Šretera je da se aktiviramo u potrazi za nestalim ljudima iz Domovinskoga rata, za procesuiranje ratnih zločina koji su počinjeni na svim dijelovima Republike Hrvatske i mnoge druge aktivnosti.

Od danas sve novosti o Centru možete pronaći na službenim internetskim stranicama Centra kao i na Facebook stranici “Centar dr. Ivana Šretera”.

Vrijeme je da se pokrenemo. Prošlo je više od 30 godina od Domovinskog rata, a mnoge majke, očevi, sestre, braća ne znaju za sudbine svojih najmilijih. Vrijeme je da krenemo s radom i da se krvnici privedu licu pravde! Mnogi kažu da je kasno, no ja mislim suprotno! Nije kasno! Sve dok Centar pomogne u pronalasku barem jedne osobe i dok privede licu pravde barem jednog krvnika neće biti kasno! Mnoge Vlade su zakazale po ovom pitanju i zato je vrijeme da se skupimo i promijenimo ovo nakaradno stanje! Hvala svima na dosadašnjoj podršci, uz Vašu pomoć Centar dr. Ivana Šretera će ispuniti svoje ciljeve i uloge! Bitno je obračunati se s djelima iz prošlosti kako se ne bi ponovile našoj djeci! 

Uz vašu pomoć i podršku prikupit ćemo dovoljno dokumentacije o počiniteljima te ćemo preko naših pravnih timova predati slučajeve na postupanje pravosudnim vlastima Republike Hrvatske. Svi zainteresirani mogu nas pronaći na sljedećim poveznicama: 

? WEB stranicu Centra dr. Ivana Šretera pronađite na poveznici: https://www.centar-drsreter.hr/

? Facebook stranicu Centra dr. Ivana Šretera pronađite na poveznici: bit.ly/3WEe4iT

Stipe Mlinarić