Dretar poručio Plenkoviću: Došao vam je kraj!

Pin It

davor dretar drele

ODGOVORNI STE MORALNO, A VJEROJATNO USKORO I KAZNENO JER STE HRVATSKU DOVELI U STANJE APSOLUTNE NEMOĆI!

Politika koju vodi Plenković pogubna je za hrvatski nacionalni interes, za Domovinski duh, za hrvatsko gospodarstvo, životni standard i nacionalnu sigurnost.

Premda na svakome mjestu i u svakoj prilici ističe vlastite doprinose i neprikosnoveni autoritet kojim vodi svoju stranku, istina je da je svakom hrvatskom građaninu potpuno jasno da to istina nije

Naš Davor Dretar istaknuo je da je dovoljno pogledati u novčanike građana, napuštena sela, prazne proizvodne pogone i stanje Hrvatske vojske, pa da svakome bude jasno kako je vrijeme da Plenković ode s mjesta predsjednika Vlade RH:

''Politika koju vodi Plenković pogubna je za hrvatski nacionalni interes, za Domovinski duh, za hrvatsko gospodarstvo, životni standard i nacionalnu sigurnost. Premda na svakome mjestu i u svakoj prilici ističe vlastite doprinose i neprikosnoveni autoritet kojim vodi svoju stranku, istina je da je svakom hrvatskom građaninu potpuno jasno da to istina nije''. 

''Pogled u novčanik svakog građana Hrvatske, pogled na prazna sela, napuštene i upropaštene proizvodne pogone, pogled na tisuće mladih obitelji koje napuštaju zemlju da se više nikada ne vrate - sve to gromoglasnom istinom zbori samo jedno - došao je kraj, premijeru! Odgovorni ste, premijeru, odgovorni ste ljudski i moralno, a kao i mnogi vaši prethodnici na istoj poziciji, vjerojatno uskoro i kazneno, što ste doveli Hrvatsku u stanje apsolutne nemoći''.

''Prema riječima premijera, Hrvatska je odlučila udružiti svoj suverenitet s drugim europskim zemljama, postići strateške nacionalne ciljeve s više snage, financijske sposobnosti i više sigurnog prostora u krizama nego što bismo to mogli samostalno. Što je to udruženi suverenitet? Nemoguća politička kovanica! A što znači postići strateške ciljeve s više snage?''. 

''Očigledno neke snage koju mi u Hrvatskoj nemamo, a to je očito u ovom slučaju značilo zamrznuti, zaustaviti i gotovo potpuno uništiti najjače poluge državnog suvereniteta, nacionalni ponos, nacionalnu valutu, samodostatnost u proizvodnji hrane i energije, Hrvatsku vojsku dovesti u gotovo pa otužno stanje, a hrvatskog čovjeka u potpuno beznađe''.