Dabro: Vrijeme je da se stanovništvu Vukovarsko-srijemske županije skinu okovi HDZove korupcije

Pin It

IMAMO DOKUMENTE Prava istina o tome gdje je i kako Josip Dabro završio  školovanje!

Josip Dabro, pomoćnik Glavnog tajnika DP-a za članstvo i ustrojstvene oblike te predsjednik DP-a Vukovarsko-srijemske županije, upozorio je da je 'nedodirljivi' Damir Dekanić skrivio više prometnih nezgoda te da DP već godinu dana putem konferencija za medije moli institucije da riješe slučaj Dekanićeve prometne nesreće od Uskrsa 2022.: 

''Svjedokinji koja je lažno tvrdila da Dekanić nije vozio, nudio je 100 tisuća kuna za srušenu ogradu! Plenković i glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić znali su sve i godinu dana zataškavali prometnu nezgodu svog župana. Ovo je samo jedna od pet prometnih nezgoda, koju je u pijanom stanju skrivio ‘nedodirljivi’ Damir Dekanić''.

 ''DP Vukovarsko-srijemske županije već skoro godinu dana govori i moli da se slučaj famozne prometne nezgode koja se dogodila na Uskrs 2022. razriješi. Putem konferencija za novinare i priopćenja slali smo upite što se događa s predmetom Damira Dekanića, s obzirom da, kad obični građani počine bilo kakav prekršaj, policija rješava situaciju u roku od 24 sata''. 

''Vukovarsko-srijemska županija je, nažalost, postala sinonim za korupciju i afere HDZ-a, a ne sinonim za blagodati koje ima i za ono što bi politika treba raditi, a ne radi. Mario Banožić nas proziva za nekakve spinove, a činjenica je da je u zatvoru završilo šestero ljudi. Mali Bane je očito postao nervozan''.

''Da postoji moralna i politička odgovornost, odstupili bi svi sa svojih pozicija i skinuli okove korupcije stanovništvu Vukovarsko-srijemske županije. Da ljudi prodišu, počnu slobodno graditi i normalno funkcionirati, a ne živjeti pod pritiscima i u strahu''.