Pernar u Bujici: HDZ-ova vlast mi prijeti jer su zabrinuti za sudbinu Senfovih drugova

Pin It

Na opasku voditelja da bi možemovci mogli dobiti doživotni zatvor, nastavi li ih ovako braniti Plenkovićev ministar - Gordan Grlić Radman, nadovezao se: “Imaju šanse k’o tele kod mesara! Zambijske vlasti za ovaj su se postupak dobro pripremile i neće dopustiti nikakav pritisak!”

BUJICA! IVAN PERNAR EKSKLUZIVNO IZ LUSAKE: “Zambijski tužitelj predložio je jednom od optuženih za trgovinu djecom iz Konga, koji nije blizak Možemo - da bude svjedok pokajnik!”

PERNAR OTKRIO: RIJEČ JE O VETERINARU – LADISLAVU PERŠIĆU?!

PERNAR: - HDZ-ova vlast mi prijeti jer su zabrinuti za sudbinu Senfovih drugova!

“Čim sam otišao u Zambiju, protiv mene je na zagrebačkom sudu ‘oživljen’ postupak vezan uz Živi zid, star osam godina,” otkrio je za Bujicu Z1 televizije - Ivan Pernar: “Plenkovićeva vlast pomaže Možemo i prijete mi da će za mnom izdati međunarodnu tjeralicu, ali ja ih se ne bojim i ne odustajem, zambijska država odmah mi je obećala zaštitu!”

U velikom razgovoru koji je s urednikom Bujice vodio iz jednog luksuznog hotela u glavnom zambijskom gradu Lusaki, bivši saborski zastupnik je otkrio: “Sastao sam se s glavnim tužiteljem Zambije i ručao s istražiteljima! Zambijski tužitelj predložio je jednom od optuženih za trgovinu djecom iz Konga, koji nije blizak Možemo - da bude svjedok pokajnik! Riječ je o veterinaru…”

Povod za intervju s Pernarom bilo je obraćanje državnog tajnika MUP-a Zambije, Dicksona Matemba, pred UN-ovim Odborom za prisilne i nedobrovoljne nestanke, koji je u Ženevi izjavio da su dokumenti o posvajanju iz Konga, uhićenih državljana RH – krivotvoreni: “Bio sam u pravu! DR Kongo tvrdi da iz njihove države od 2018. godine u Hrvatskoj službeno nije bilo posvojeno ni jedno dijete! Nula! Djeca su kupovana preko lažnog odvjetnika za nešto više od pet tisuća dolara, ovisno o tome koliko su bila stara! Ako je zaista sve čisto, zbog čega Emanuel Kabongo ne dođe pred sud, svjedoči i izvuče svoje suradnike?!”

Ivan Pernar je u Bujici opisao kako su zambijski istražitelji tijekom uhićenja “pregledali” Noah Kraljević, a zbog emitiranja tzv. trans-crtića na HTV-u, pozvao je Hrvate da prestaju plaćati RTV pristojbu!

Na opasku voditelja da bi možemovci mogli dobiti doživotni zatvor, nastavi li ih ovako braniti Plenkovićev ministar - Gordan Grlić Radman, nadovezao se: “Imaju šanse k’o tele kod mesara! Zambijske vlasti za ovaj su se postupak dobro pripremile i neće dopustiti nikakav pritisak!”

Usput je prokomentirao i poruku koju je jedan njegov prijatelj poslalo frontmenu Hladnog Piva, Mili Kekinu, s upitom – treba li novog gitarista: “Kekin ga je odmah blokirao, teško da će tako brzo sastaviti bend!”

Posebno je pohvalio zambijskog predsjednika, Hakainda Hichilemu, koji je – kako kaže Pernar - zemlju doveo u red i obračunava s korupcijom na pravi način: “Nedavno je jedan sudac završio u rijeci, zbog toga što je uzeo mito!”

Ivan Pernar je u Bujici komentirao i misteriozno gašenje riječke udruge ‘Marijina farma’ te poslao posebne poruke Sandri Benčić, Ivani Kekin, Tomislavu Tomaševiću, ali i njihovim kolegama iz HDZ-a, kojeg je nazvao “lijevom strankom koja im pomaže zato što se sutra vide u koaliciji”…