Peternel stao u zaštitu Pernara: Ma tko ste vi, “liberalna” bando pa da sebi stalno dozvoljavate organizirati hajke i uvijek skriveni ispod plašta žrtve?

Pin It

Peternel: Osobno sam doživio puno veće govore mržnje od Indexa nego što će  Plenković ikada; nemojmo biti mimozice

Identično kao što ste prije nekoliko godina proganjali Željku Markić sada to činite  s Pernarom. Označili ga kao hodajuću metu. 

Aktivizam je po svojoj definiciji zadiranje u ono što te se nužno ne tiče, ali vjeruješ da je društveno i moralno ispravno. Pernar vam je bio dobar kada je organizirao prosvjede protiv Jadranke Kosor, kada ste joj hodočastili pred stanom

kada je organizirao opstrukcije deložacija i stvarao klimu u društvu da ljevica preuzme vlast od HDZ-a. Onda vam je bio dobar i heroj ulice. Radio je ono sto se vi niste usudili! Ispravan dečko! Zato što je služio vašoj  ideologiji i koristio vam da dođete na vlast. 

Sada kada je aktivistički djelovao protiv  vaših interesa i protiv  vaših ljudi, a opet za nešto u što vjeruje, sada je odjednom demon, mediokritet  i luđak. Ako je lud, bio je lud i onda kada vam je služio i kada je vlastitim tijelom onemogućavao  pravomoćne deložacije, a ako je ispravan i radi ono u sto vjeruje onda je ispravan bio onda, ali i sada . 

Vi ste zadnji ljudi  koji bi imali

 pravo moralizirati- vi licemjeri koji ste prokazivali i natjecali se tko  će više pljunuti na hrvatske generale zbog navodnih zločina, vi koji redovito ne poštujete presumciju nevinosti,  vi kojima je osnova političkog rada “drukanje”, vi koji se duševno hranite lamentiranjem komentatora  kojii su svoje kolege prokazivali sedamdesetih godina za izgovorenu riječ, a u Haagu svjedočili protiv “svojih državljana”… vi, demokratski partizani nemate nikakva moralna prava docirati i organizirati hajke. 

Pustite čovjeka na miru!