DP Zagreb: Glavni grad Hrvatske '45 su poharali opančari s Kozare, a danas ga uništavaju Tomašević i Možemo

Pin It

igor peternel - Najnovije i najčitanije vijesti - Index.hr

Divlje svinje, lisice, štakori, trava i otpad ugrožavaju sigurnost djece – Tražimo hitno uređenje Zagreba!

DP Zagreb upozorio je kako im brojni šokirani Zagrepčani, zabrinuti za svoju i sigurnost svoje djece i svojih obitelji, šalju fotografije i snimke divljih životinja koje haraju glavnim gradom Hrvatske.

Lisica koja hoda po krovu kuće snimljena je u Maksimiru, u inače mirnoj, obiteljskoj zagrebačkoj četvrti. Krdo divljih svinja također je ovih dana snimljeno na Ravnicama u Maksimiru:

''Što to radi gradonačelnik Tomašević i njegova ekipa iz Ne-možemo našem voljenom gradu?! Nije dovoljno što je Zagreb zatrpan smećem, nije dovoljno ni to što nakon razorne oluje još od srpnja nisu u stanju počistiti granje koje su samo maknuli s prometnica i ostavili sa strane. Nije dovoljna ni visoka trava u koju je grad obrastao. Ne! Sada će nam u domove početi ulaziti i divlje svinje i lisice!''.

''Je li u pitanju 'samo' nemar i nesposobnost Tomaševića i Ne-možemo, ili možda čak namjerno uništavaju glavni grad svih Hrvata iz čiste mržnje prema svemu što je hrvatsko? Znamo već iz primjera ukidanja mjere roditelj-odgojitelj da im djeca nisu nikakav prioritet, no pitamo se jesu li svjesni da puštanjem divljih životinja da slobodno tumaraju obiteljskim naseljima direktno ugrožavaju sigurnost djece i ostalih građana?''. 

''Iz svega što rade razvidno je da se naš grad pretvara u zapuštenu provinciju Ne-možemo nesposobnjakovića koji se ponašaju kao i nekada opančari s Kozare. Domovinski pokret Zagreb u ime svih Zagrepčana koji vole svoj grad od Tomislava Tomaševića zahtijeva hitne mjere čišćenja grada – počevši od skupljanja otpada i ostataka posljedica oluje, preko košnje i održavanja zelenih površina, pa do rješavanja problema divljih životinja! Sada i odmah. A ako ne može, onda neka ode, jer mu u tom slučaju nije mjesto na časnoj poziciji gradonačelnika našeg voljenog grada!''.