Mlinarić poručio Hrvatima: Nemojte misliti da su HDZ i SDSS nepobjedivi

Pin It

DOMOVINSKI POKRET IMA CILJ, VJERU, ZNANJE I LJUDE S KOJIMA ĆE POBIJEDITI U BITCI ZA HRVATSKU! 

Vjerujem da kad imate cilj, kada imate vjeru, kad imate znanje, kada imate ljude sve se može napraviti, a Domovinski pokret ovaj tren to sve ima!

Drage Hrvatice i Hrvati, ispričat ću vam poučnu priču koja se odvijala u Vukovaru u periodu od 14.-18. rujna 1991. godine. Prilikom tenkovskih napada na Trpinjsku cestu, s lijeve strane obranu su držali 'Žuti mravi', 'Pustinjski štakori' i 'Turbo vod', dok nam se s desne strane pridružila nekolicina branitelja, koji su u tom trenutku znali rukovati protuoklopnim oružjem, sve zajedno manje od 80 momaka. Blago Zadro jasno je poručio kako neće pustiti JNA i četnike da prođu pa makar svi poginuli. 

Da je tada netko zaustavio tu sliku i da je upitao na koga biste se kladili: na JNA i četnike ili na ovih 80-ak momaka koji su stali i prkosno rekli ne, nećete tu proći, svi bi stavili novac na JNA i četnike, ali oni su tu bitku izgubili, tenkovi su ostali spaljeni, cijeli svijet je vidio što se je dogodilo na Trpinjskoj cesti i tko je agresor, a tko je žrtva. 

Ovo je poruka hrvatskom narodu, ovo je poruka glasačima: - Nemojte misliti da su HDZ i SDSS nepobjedivi! Nitko onda ne bi stavio cent na nas, a tako ispada i sada kada je u pitanju pobjeda Domovinskog pokreta. Vjerujem da kad imate cilj, kada imate vjeru, kad imate znanje, kada imate ljude sve se može napraviti, a Domovinski pokret ovaj tren to sve ima!