Dr. Markić: Plenković se drži za ruke s radikalnim feministkinjama… A to je tek početak

Pin It

“Plenković je iz osobnih interesa, a ne u cilju bolje zaštite žena od nasilja ratificirao Istanbulsku konvenciju i širom otvorio vrata Hrvatske rodnoj ideologiji, nadmašivši u tome bivšeg SDP-ovog premijera Milanovića.

Dr. Željka Markić, izvršna direktorica U ime obitelji, osvrnula se na svom X profilu na aktualnu odluku vlade RH kojom su pod utjecajem radikalnih feministkinja uveli femicid u Kazneni zakon. Dr. Markić je podsjetila na posljedice Istanbulske konvencije te kako je premijer Plenković liberalno ”napredovao” u odnosu na svog prethodnika Zorana Milanovića i svojim postupcima potvrdio tko je ustvari vođa hrvatske ljevice.

Kad GREVIO istomišljenice Rade Borić zapovjedaju Hrvatskoj

“Plenković je iz osobnih interesa, a ne u cilju bolje zaštite žena od nasilja ratificirao Istanbulsku konvenciju i širom otvorio vrata Hrvatske rodnoj ideologiji, nadmašivši u tome bivšeg SDP-ovog premijera Milanovića.

Ratifikacija IK bila je uvjet za plasman njegovih kadrova, a onda, nada se, i njega samoga na odlično plaćene i čašćene pozicije u EU.

Tako Plenković, odbijajući promijeniti SDP-ov Zakon o maticama, ratificirajući IK omogućuje kazneni progon srednjoškolske profesorice koja nastavlja mladića, svog učenika koji je u dokumentima “promijenio spol” i izjašnjava se kao žensko – i dalje oslovljavati temeljem njegovog biološkog spola.

Plenković je omogućio biološkoj ženi da se u Hrvatskoj izjasni kao muškarac

Tako HDZ-ov premijer omogućuje kazneni progon svih onih koji biološku ženu koja se izjašnjava kao “muško” i dalje oslovljavaju prema njezinom biološkom spolu.

Plenković je omogućio biološkoj ženi da se u Hrvatskoj izjasni kao muškarac, bez da je napravila operaciju “promjene spola”, pa se “vjenča” sa svojom partnericom i onda krene u postupak posvajanja djeteta za čiju je skrb odgovorna država.

Proglasio da život muškarca vrijedi manje od života žene

A sad nam je preveo na latinski pojam “ubojstvo žene” i, držeći se za ruke s radikalnim feministkinjama, proglasio da život muškarca vrijedi manje od života žene. I to je sve tek početak. Njegove priče o “interpretativnoj izjavi” 2018.-te pokazale su se lažnima kao i njegova briga za zlostavljane žene. A sve Plenkovićeve poteze vezane za rodnu ideologiju, obiteljski zakon i sl. – snažno podržava radikalno lijevi Možemo! .narod.hr