Proleterska revolucija na djelu

Pin It

Pred nama , pred našim očima, ma što pred našim očima, s nama svima ( ne samo s Hrvatima i Hrvatskom) PROVODI se proleterska revolucija. Vladari, oni koje smo, kao, SAMI izabrali, vladari koje nije NITKO izabrao (EC), vode nas u ropstvo, pretvarajući nas u bezemljaše, beskućnike, u ljude bez identiteta i imovine.

„ Generator“ provedbe proleterske revolucije je Bruxelles, a provodnici su briselski činovnici bili izabrani u svojim državama ili ne bili, ali takvi kroje „proletersku revoluciju“. Istina, oni je tako ne zovu. Davat će , toj revoluciji, razna imena . Najsnažnija PAROLA provodnika proleterske revolucije je: tolerancija. U samom startu, tumačenje te parole je problematično jer stavovi, razmišljanja, djelovanja onih  koji se ne „uklapaju“ u provođenje proleterske revolucije,  provoditelji „TOLERANCIJE“ proglašavaju netolerantnima, nazadnima, fašističkima, nacističkima… dopunite sami…, a sve „ u ime DEMOKRATSKIH NAČELA, NAPRETKA od kojih je jedno načelo i  „sloboda izražavanja mišljenja“ ... i drugih parola te proleterske revolucije.

Znači: provoditelji proleterske revolucije su dobro plaćeni briselski štakori koji imaju svoju cijenu jer SVE SE MOŽE KUPITI pa i čovjek koji će i crnog vraga zastupati, ako mu se dobro plati. U konačnici,  to , opet, plaćaju proleteri, a njih treba pretvoriti u dobre porezne obveznike i optereti ih kako ne bi imali vremena „razmišljati o glupostima“  nego imaju raditi, plaćati porez i trošiti. Ako će biti prihoda za vidljivog ili nevidljivog gazdu, a onda će biti i ovim kapoima , koji provode želje svojih, više ili manje vidljivih, gospodara. (Objašnjenje: kapo je ona osoba u logoru, također zatočenik, ali onaj koji maltretira (prokazuje, denuncira, tuče, kažnjava…) druge zatočenike , a od „gazde“ je „dobio“ ovlasti upravljanja drugim zatočenicima , a tako sebi osigurava malo bolji položaj u logoru)

Parola : „Proleteri svih zemalja ujedinite se!“ je nešto „modificirana“ i ne izgovara se, ali se PROVODI, a glasi: „ Većina „narodnih masa“ trebaju biti proleteri.“ Znači, u svim državama Svijeta, treba stvoriti proletere , a oni su većina naroda .

Tko su i što su proleteri?

Proleteri su svi oni koji bez pogovora prihvaćaju sve što provode kapoi, briselski štakori, i ostala žgadija sluganskog mentaliteta koji rade za interese „nevidljivih gazda“, a ne za interese naroda koji ih je izabrao ili ih nije izabrao, svejedno je. Provoditelji proleterske revolucije naročito su skoncentrirani na one proletere koji nisu sluge, kapoi, poslušnici, dupeuvlakači… , na one koji se ne ponašaju po ovim „naprednim“  i drugim „naprednim“ oblicima ponašanja ( gay-parade i sl.)  jer ako takvi dignu glas, odmah dobiju etiketu: nenaprednog, nazadnog, … (dopunite sami). Oni se moraju OBILJEŽITI  te IZOPĆITI iz „naprednog“ društva.

 Koja je budućnost proletera? Proleteri već danas žive u robovlasničkom sustavu, a da toga nisu niti svjesni. Provođenjem ove proleterske revolucije ne samo  da ćemo živjeti kao ROBOVI multi-kompanija nego već jesmo ROBOVI multi-kulti projekata. Mnogi ti „projekti“ koji prethode proleterskoj revoluciji, služe kao ARTILJERIJSKA PRIPREMA,  s ciljem da nas pretvore u PROLETERE bez imovine, bez stava, bez boje, bez mirisa i okusa,bez IDENTITETA, bez vjere, bez obitelji ... Ti „projekti“ se VEĆ SE DUŽE VREMENA PROVODE.  To su aktivnosti koje će nas pretvoriti u zombije kojima je jedini, da se izrazim komunističkim rječnikom, ZADATAK: raditi za sitne novce i biti sretni što imaju bilo kakvog posla, a onda ono što su zaradili, još su  ISTI TJEDAN potrošili u trgovačkim centrima, u kojima kupuju bofl robu koju im prodaju, također multi kompanije. Trgovački centri su jedini oblik zabave za te (opet komunistički izraz) ŠIROKE NARODNE MASE, a tzv. „komercijalne televizije“, već duže vremena "propovijedaju" : potrošnju, pederluk, i ostale "NAPREDNE TEKOVINE SVJETSKE PROLETERSKE REVOLUCIJE“. Iz dana u dan to ispiranje mozga možete gledati na tzv. komercijalnim televizijama, a sve je više takvih programa na tzv. „državnoj“ televiziji koja , više-manje, provodi manipulaciju proleterima po nalogu vladajućih. U Hrvatskoj čak i manje jer HTV je „naprednija od vlasti“ ona i sama se „uklopila“ u provođenje proleterske revolucije i prije , a sada će to naročito činiti , nakon ovog protuprirodnog bluda koji je „maestralno“ izveo drug briselski uz pomoć „provjerenih članova Partije“ u svim režimima uz tihi huk Sove. Takvi „provjereni“ pripadnici UDBE, jugo-sigurnosnih službi, djeca visokih dužnosnika Partije, obožavatelji lika i NEDJELA druga Tite, sada su došli na svoje. Već davno su centralu u Beogradu, zamijenili centralama u Bruxellesu i Londonu, a sada im se pridružuje i briselski štakor koji stranku, na čijem je čelu, vodi u smjer provedbe proleterske revolucije. Jesu toga svjesni članovi stranke na čijem je čelu? Oni koji su toga svjesni, zašto na Trgu žrtava fašizma ne pale svijeće ispred sjedišta svoje stranke? Slažu li se oni (članovi)  s politikom svog vodstva? Ako se slažu to je KRAJ HRVATSKE samo zato što dotični ( članovi HDZ-a koji se ne slažu s politikom svog vodstva) NEMAJU MUDA IZREĆI ŠTO MISLE, a tako i SEBE (svoje obitelji) i sve nas vode u propast i u dužničko ropstvo.

Hrvatska postaje ono što je nekad bila u Jugi: kad se Hrvat napije u birtiji postane hrabar pa se usudi zapjevati Vilu Velebita ili Ustani bane. I sve na tome ostane. On je izliječio svoje frustracije, ali i dalje ostaje rob. Građani šute i već SUTRA će zaboraviti ovu travestiju. NEĆE DOĆI DO PROTESTA I OBLIKOVANJA NOVE DEMOKRACIJE, kako to priželjkuje jedan dobronamjerni mislilac. Nema to TKO učiniti ( protest,“oblikovanje nove demokracije“), a narod to je floskula, "narodna volja"- toga NEMA. Svi su glasni u BIRTIJI. Teško da će izaći na ulice i onda KADA SU GLADNI, radije će pobjeći tamo gdje će i zahode prati da bi opstali ( Dublin, itd.).

 Ovo je prijeloman trenutak u povijesti ove države. Sada se prelomilo : kao država i nacija krećemo u smjeru: SLUGA NA SVOM . Ova država već jest LJUŠTURA. Ima formu države, a već je postala KOLONIJA gubernatora- briselskih činovnika koji će nastaviti rasprodavati sve njene vrijednosti. Sada kreće završna faza pretvaranja Hrvata u proletere: RAZVLAŠTENJE privatne imovine Hrvata. Dobro su procijenili: podmetnemo priču u fašizmu, narod se zabavlja jesmo ili nismo fašisti, a za to vrijeme, taj isti narod, razvlastit ćemo i njegove privatne imovine. Nastupa vrijeme PRIVATIZACIJE PRIVATNE IMOVINE HRVATA, a taj proces provodit će kapoi briselskih činovnika, koji su također sluge "nevidljivih" VLASNIKA. Pa , i oni su isto samo malo bolje plaćeni kapoi. 

Drugovi hadezeovci imajte muda. Recite nešto. Bilo što. Vaša šutnja je KATASTROFALNA i ubija svaku nadu.

Darko Varga

10.6.2017.