Brak demokršćana i liberala, ili životno partnerstvo jugosa, udbaša, četnika i briseldžija?

Pin It

Trabunjanje da je koalicija HDZ-a i HNS-a prirodni savez demokršćana i liberala je samo i jedino trabunjanje. Niti je Plenkovićev HDZ demokršćanska stranka, a još manje je HNS liberalna. To su ipak samo dvije lopovsko-udbaške družine.

Pozitivno je u svemu samo to da u vladi više nema onih sumanutih luđaka iz Mosta, sve drugo je katastrofa. Kako itko uopće može očekivati ikakve pozitivne promjene u državi kojoj je na čelu jedan notorni briselski potrčko i lažljivac, s desna mu sjede jugoudbaški lopovi, s lijeva mu sjede četnici i etnobiznismeni, a leđa im putem represivnog aparata čuva udba? Za takav kupleraj je bolje da isti bude što manje stabilan, jer što bude stabilniji, to će Hrvatska ubrzanije tonuti. Čak su i onog fašista Furia Radina stavili da bude podpredsjednik Sabora, nevjerojatno. Pokoji uhljebljeni branitelj je u cijelom društvu tek nevažna dekoracija. 

Tako ćemo i dalje imati curenje milijardi kuna za četničke Novosti i slične izlučevine, razne GONG-ove, ušljive Frljićeve predstave u nacionalnim kazalištima, gay parade, kojekakve skupove poremećenih antifašista koji usred Hrvatske veličaju masovnog ubojicu Tita i jedu pasulj na kojekakvim dernecima na kojima veličaju pokolje nad Hrvatima i sve ostalo. Perković i Mustač će do daljnjega ostati jedini osuđeni udbaši, a možemo biti sigurni da u nitko nikada u Hrvatskoj neće pokrenuti niti jedan proces protiv poremećenih antifašista i udbaša zbog ubijanja Hrvata. Lustracija također više nije ni blizu nikakve provedbe, a otvaranje arhiva će ostati samo igrokaz. 

Naravno da ni nikakvog gospodarskog oporavka neće biti. Svim strujama koje su trenutno na vlasti apsolutno odgovara da se što više Hrvata zauvijek iseli ih Hrvatske, a ostatak može slobodno ostati živjeti u ropskim uvjetima.

Time Plenković ubija dvije muhe jednim udarcem. Zauvijek miče iz HDZa sve što domoljubno diše i od HDZa stvara stranku koja po svemu odgovara njegovom liku i djelu. Te ujedno ispunjava zahtjeve svojih briselskih nalogodavaca, koji pokušavaju od Hrvatske napraviti još jednu rospki pokornu državu kojoj su nacionalne vrijednosti nepojmljive.

Uz pomoć udbaša, četnika i jugolopova, Plenković je najboljem putu da isto ostvari.

Pero