HDZ-ovski saborski zastupnici za sta ste vi spremni, za HOS-ovu Hrvatsku ili Pupovcevu SANU2 Hrvatsku

Pin It

O Brussel-kom podaniku tu se nama sta govoriti o njemu se sve zna. On je komunisticki pro brusselski jugoslaven na istoj liniji sa Pupovcem. Da Plenkovic ima i malo hrvatskog karaktrea on da bi bar politicki balansirano, propitivao sve ideoloske pojave u HR ne samo za Dom Spremni. Mahanje bivsojugoslavenskim zastavama i sovjetskim zastavama ga ocito ne smeta.

Znademo sta je sve radio na zastiti marsala u Zagrebu, kumrovac I crvena petokraka ,kokarde po spomenicima pod kojom je poruseno pola hrvatske I pobijeno  15 tisuca ljudi ga takodjer nesmeta. O Jasenovcu, komunisticki prosrbski indoktriniran, iz uvjereno govori, na istom izvoru sa Pupovcem pije propagandu hrvatske genocidnosti, stvarna povjest sta se je tamo desavalo ga previse ne zamara niti je zeli istraziti. Podanicki mentalitet mu to ne dozvoljava a pred medjunarodnom  zajednicom skinutih gaca takav mora I izgledati. On svoj karakter, tko je, kakav je nekrije, isto kao sto ga nekrije Pupovac I sva petokolonaska projugoslavenska bagra, ne ljevica jer to nema veze sa ljevicom, bagra koju plenkoviceva vlada idasno financira iz hrvatskog proracuna. Hrvatska drzava nema ljevicu. Plenkovic postavljen izvana je dio pete kolone koja uigrano, polako ali sigurno razgradjuje hrvatsku drzavu. Pitam vas sve, koji normalan premjer domoljub bi gledao egzodus vlastitog naroda masovno organiziran mediskim propagandama.

Svaka I malo ozbiljna drzava takove stvari ne dozvoljava I jako brzo zakonski izregulira. Za pojedinacni, timski, corporativni,drzavni uspjeh najvazniji je motivaciski optimizam. Na taj otimizam svi koji drze do sebe paze kao oko u glavi, sport je najbolji primjer. Sa optimizmom se nedoknadjuje razlika u kvaliteti. Peta kolona ukljucujuci nasu vladu na svakom koraku ubija taj optimizam I zato se treba rusiti ZA DOM SPREMNI ubiti I malo optimizma u hrvatskom narodu. Plenkovic je odavno presao crvenu crtu, vrjeme je da sad vidimo koliko ce HDZ-ovih zastupnika preci preko te crte. Zastupnika koji drze ruku na srcu koji se kunu u domoljublje. Sad cemo vidjeti za sta su ti HDZ zastupnici spremni. Za domovinu spremni ili za Pupovca, Plenkovica, petu projugoslavensku kolonu spremni.  Hrvatski branitelji nedajte sa prevariti, bas svaki put vas je HDZ izdao ni ovog puta nece biti drugacije.

Suvremenici devedesete dobro znaju kako je rat poceo. Dok je Tudman jos uvjek razgovarao o mogucnosti konfederacije sa Srbijom HOS za Dom Spremni je vec bi formiran I na terenu rsporedjen. Tudman ima ogromne zasluge u stvaranju drzave ali tko zna kako bi te zasluge stvarno izgledale da mu HOS nije puhao za vratom I da mu svojom hrabroscu na terenu nije kupovo vrjeme za stvaranje I organizaciju HR vojske. To su povjesne istine koje se nemogu sakriti. To bi sve braniteljske udruge morale znati isto kao I svi HDZ zastupnici kojima je I malo stalo do Hrvatske.

Nasjesti na Plenkoviceve floskule o pritisku medjunarodne zajednice I toboznjem ugledu drzave mogu samo hlebinski naivci. Mi smo otkad postojimo pod pritiskom te medjunarodne zajednice, svatko tko prati kako ta zajednica funkcjonira lako moze zakljuciti da oni respektiraju samo jake, svi slabi se uvjek redovito gazi I sto si slabiji vise te se gazi. Ako ne drzis do sebe onda ti cak slovenci I bosnjaci prjete a sta tek ocekivati od velikih.  To I je razlog zasto zemlje trecega svjeta uvjek ostaju zamljama treceg svjeta. Elite im se korumpiraju za sitne novce a onda preko tih elita zemlje koloniziraju.  

U nas je ta situacija na potenciju gora, komunisticke elite su sluzile Beograd, te iste elite I njihova djeca sluze druge gospodare to je kod nas sada vec genetski problem.  

Nevjerovatna je sutnja HDZ-ovskih zastupnika po pitanju HOS-ovog pozdrava za Dom Spremni.

Brkic nesto mlako, znase pod kojim se je poklikom islo u boj. Brkicu neznase kako ces ti glasati I za sta ces biti spreman. Tudjmanov sin isto mlako, malo jasnije ali bez jasne poruke svome vodji da na njegov glas u saboru nemora racunati, Culej, njemu su oruzje uzeli pa veli osto mu je jezik. Nemislim da mu je I jezik ostao on se u Za Dom Spremni nebi stel mesat niti izjasnjavati kamoli svom dragom vodji jasno zaprjetit da njegovog glasa nebude dobio. Kovac, Stir,Milanovic, Anusic, Maric, u zemlju propali ni rjeci ne zbore za sta su oni spremni. Karamarko se u misju rupu sakrio dobro mu je samo da ga se ostavi na miru. Nevjerovatno koliko se laznih beskicmenjaka skrasilo u HDZ-u da I malo imaju muda Plenkovica bi mogli matirati u dva poteza ali fotelja I saborska placa su vaznije od obraza. Zato cu ponovo ponoviti, ovi bez obraza su sto puta gori od onih sa obrazom , bez obzira na kojoj su strani. Sa infiltriranim laznim domoljubima tesko se izlazi na kraj, zato apeliram na ovo malo domoljubnih medija da krene u oluju raskrinkavanja ovih HDZ-ovskih laznih domoljuba, HDZ-ovih saborskih zastupnika koji bi I mater prodali samo da ih se ostavi u saborskim foteljama. Oni su a ne Pklenkovic glavni krivci I prevaranti birackog tjela ako daju svoj glas skidanja ploce u Jasenovcu.

 

Boris Jolic