Antifašist s Imbex portala pijan provocirao, dobio šamarčinu i završio na policiji

Pin It

Doktor Hrvoje Tomasović, uzvanik na vjenčanju Velimira Bujanca, javnosti je otkrio zbog čega portal kriminalca Matije Babića, popularni Imbex, nema nikakvu ekskluzivu s ovog događaja.

"Sigurno se pitate zašto index i Vojislav Mazzocco ne pišu ništa na temu svadbe moga prijatelja Velimira Bujanca? Evo zašto! Vojislav Mazzocco je, naime, poslan da snima pir. Sakrio se u neki šumarak iz kojega je iskočio kao drumski bandit i krenuo slikavati. Kada su ljudi vidjeli gospodina Mazzocca spriječili su ga u naumu. Vojislav je bio naprasit i napao je svatove, te mu je jedan uzvanik u samoobrani od pijanoga novinara zalijepio roditeljsku preko ušiju. Došla je policija i podnijela prijavu protiv gospodina Mazzocca zbog narušavanja reda i mira. Morao se alkotestirati i napuhao je preko 0,8 promila alkohola. Znači, pijani Indexov novinar napao svatove i zaradio prijavu i zato nema izrugivanja po portalu nego mukli muk! Navode se može provjeriti u policijskoj postaju u Vukovaru!", napisao je Tomasović na svom profilu.

Vukovarska policija je potvrdila da je na vjenčanju došlo do incidenta, prepirke i fizičkog obračuna u kojem je jedna osoba bila pod utjecajem alkohola.