Za one koji ne znaju: ZDS je najbolja svjetska praksa!

Pin It

Ako se potvrdi ovo što bljuvalni mediji svaki dan serviraju, da će ipak PLOČU ukloniti, onda možete očekivati tužbu pred Europskim sudom za ljudska prava, a Vas ćemo navesti kao svjedoka. Nezaboravna zabava Vam je zajamčena! Vaše današnje izjave bjelodano potvrđuju da je u Hrvatskoj na vlasti velikosrpski totalitarni režim, u kojem su takozvane H-stranke na vlasti samo nakupine marioneta poput Vas.

Štovana gospođo Maletić,

Dosad sam Vašu uzdržanost od javnih nastupa u dnevnopolitičkim prepucavanjima smatrao mudrošću.

Nakon Vaših izjava o pozdravu „Za Dom spremni“ moram Vašu pozornost usmjeriti na sljedeći scenarij:

Skupa sa svojim prijateljima iz Kameruna, Kine i Kolumbije dođem k Vama u Vaš briselski i zasebno zagrebački ured.

Kamerunac (crne rase) kaže: „mè kual ndoh“.

Kinez (zute rase) kaže: „恋家 (Liam shi)“

Kolumbijac (crvene ili indijanske rase) kaže: “apegado a su patria”

Ja ne želim zaostajati za svojim prijateljima koji su svi “Za Dom spremni”, pa i ja to kažem na hrvatskome jeziku.

Nadam se da se čak i Vi slažete, da u ovom postupanju u Brislu ne može biti nista sporno. Pristojan državljanin svake zemlje danas je „za Dom spreman“. Ja drugog ne poznajem, osim izroda i otpadnika u Hrvatskoj.

Ako nije u Brislu, zašto bi bilo u Zagrebu, Jasenovcu ili čak u Beogradu (kad Srbija jednoga lijepog dana, a možda i ranije pristupi EU)?

Jeste li svjesni da svojim nepromišljenim izjavama kršite Pristupni ugovor Hrvatske EU, po kojem se Hrvatska obvezala preuzeti najbolju europsku praksu?

Da ste prije pitali njemačkog kolegu je li on/ona “heimatverbunden”, nizozemskog da li je “honkvast”, švedskog „ta i för kung och fosterland“, finskog „kotiseutu” itd onda se ne biste ovako osramotili!

Jeste li uopće svjesni o čemu govorite?

Josip Šimunić je godinama bio uzorni športaš, stvarni veliki hrvatski predstavnik, u Njemačkoj. U međuvremenu je izgleda postao izgrednik ili nešto puno gore, zato što je u Hrvatsku sa sobom donio svjetske običaje, zar ne?

Upravo Vi biste morali poznavati praksu Europskoga suda za ljudska prava! Ako Vam se ne sviđa da su Hrvati domoljubni tj. za dom spremni, onda se preselite u zemlju Vašeg srca, malo istočnije od Hrvatske, pa tamo kandidirajte za Europski parlament. Ja ću Vam prvi čestitati, ako Vas izaberu!

Ako se potvrdi ovo što bljuvalni mediji svaki dan serviraju, da će ipak PLOČU ukloniti, onda možete očekivati tužbu pred Europskim sudom za ljudska prava, a Vas ćemo navesti kao svjedoka. Nezaboravna zabava Vam je zajamčena!

Vaše današnje izjave bjelodano potvrđuju da je u Hrvatskoj na vlasti velikosrpski totalitarni režim, u kojem su takozvane H-stranke na vlasti samo nakupine marioneta poput Vas.

Ako Vaš plan ipak prođe, kako ćete reagirati kad sutra osvane grb HOS-a na kineskome (djelo hrvatskoga branitelja Petra Vulića)? Hoćete li objaviti rat Kini?

Kao tobožnjoj stručnjakinji za gospodarstvo preporučam da se pozabavite pridobijanjem inozemnimh investicija, koje bi pridonijele zapošljavanju u Hrvatskoj, umjesto da držite stranu neofašističkoj stranci SDSS. Naime, u ovo vrijeme traze se najmanje 3 lokacije za automobilske tvornice u Europi, a Hrvatska koliko znadem nije u igri, jer se hrvatske vlast prvenstveno bavim progonom hrvatskih branitelja, pa nemu vremena za odgovorno domoljubno postupanje.

Pustite srbovanje te jednom konačno počnite raditi!

Sa štovanjem

Dr. Josip Stjepandić