Nema sreće u državi u kojoj vladaju oni koji ju ne vole, niti su ZA DOM SPREMNI

Pin It

Hoće li nam ,,naše“ vlasti zabraniti hrvatsku kunu, jer se koristila u NDH, a uvesti možda srpski dinar, da bi se dodvorili koalicijskim partnerima? U svakoj državi u kojoj vladaju oni koji je ne vole, koji nisu ZA DOM SPREMNI, tj. oni koji je nisu spremni braniti, nema sriće ni Božjeg blagoslova.

Dragi hrvatski domoljubi i rodoljubi, 

ne čudimo se ovakvom poniženju svih nas od strane vlasti, jer i one vlasti prije njih su se slično ponašale. Dok god mi u Hrvatskoj  biramo da vladaju, a ne upravljaju nama, one koji ne vole i ne poštuju Boga i Hrvate, biti će nam još i gore, tj. bit će nam kako biva svima kojima vladaju oni koji ih ne poštuju i ne vole. Hrvatski narod ne uči na greškama iz povjesti, pa nije nikakvo čudo što nam se događa da po tko zna koji put srljamo kao guske u maglu.

Niti jedan narod na Svitu nije jadniji od nas Hrvata, jer niti jedan nije nakon obrane od agresije i pobjede nad agresorom, dao agresoru i domaćim izdajnicima da vladaju njime.

Na našu žalost mi smo iznimka po tome.

Nezabilježeno je u ljudskoj povjesti  da narod i vlast koju je sam izabrao gazi,  pljuje, ponižava, omalovažava, sotonizira, progoni, zatvara, kažnjava i sluđuje svoje branitelje i osloboditelje, a istovrimeno veliča gotovo sve koji su se dokazali u rušenju i pljačkanju vlastite države, klanju, mučenju, silovanju i progonu vlastitog naroda,  agresore, pljačkaše, teroriste i razne druge hrvatske neprijatelje.

Na našu žalost, nismo nakon Oluje 95. ,,deratizirali“ Hrvatsku, nismo još uvik proveli lustraciju, nismo procesuirali zločine i zločince,  agresore, pljačkaše, izdajnike i veleizdajnike, nismo niti zatražili, pa niti dobili ratnu odštetu, već smo mnogima od njih sramnim i veleizdajničkim tzv. ,,zakonom o oprostu“  sramno oprostili zločine, mnogima dopustili da nekažnjeni rade u hrvatskim državnim institucijama i da učestvuju u radu i odlučivanju hrvatskih vlasti o nama i našoj (a ne njihovoj) Hrvatskoj.

Dragi hrvatski domoljubi i rodoljubi, niti jedan narod na Svitu nije ovoliko moralno pao kao mi Hrvati, koji trpimo razne ,,hrvatske“ vlasti, koje se dodvoravaju četničko-antiFAŠISTIČKO-komunističkim krvolocima. Naime skoro sve dosadašnje vlasti u Hrvatskoj poslije Oluje 95. podupiru i štite dokazane zločine, zločince i agresore na Hrvatsku, kako one od 1918. do 1990., tako i ove od 1990. do sada.

Molim Vas da mi javite trpi li iti jedan narod na Svitu ovoliko poniženje, tj. da veliča, podupire i slavi one koji su izvršili agresiju na njihovu zemlju, koji su činili sva moguća zvirstva (pokolj, masovna silovanja, progon, masovna mučenja i pogubljenja, odvođenja u koncentracijske logore, itd.).

Četničko-partizanskim krvolocima, koji su 1941. oružano napali ,,svoju“ NDH, koji su poklali sve Hrvate u Hrvatskoj koji se nisu uspili obraniti, ,,hrvatska“ vlast (koju je izabrao nezahvalni Hrvatski narod) daje       3 000 000 hrvatskih kuna za izradu spomenika tim četničko-partizanskim krvolocima, a uz to veliča te zločince i zločine koje su počinili nad nedužnim Hrvatima na hrvatskoj zemlji, tj. u NDH, dok istovrimeno progoni i omalovažava najbolje hrvatske kćeri i sinove koji ustaše 1990. i 1991. u obranu Hrvatske od četničko-komunističkih krvoloka.

Dok ,,hrvatske“ vlasti  veličaju i podupiru hrvatske agresore i krvoloke, nama hrvatskim braniteljima, kao i svima koji uistini vole svoju domovinu Hrvatsku, nezakonito i nemoralno, brane biti ZA DOM SPREMNI, tj. biti spremni za obranu Hrvatske od svih mogućih neprijatelja.

Koliko će mo još dugo smiti biti ponosni Hrvati, imati čast, ponos i dostojanstvo, hoće li nam i to ,,naše“ vlasti zabraniti, jer su to bili i naši časni i ponosni preci u NDH, jer se to ne dopada njihovim koalicijskim partnerima?

Hoće li nam ,,naše“ vlasti zabraniti hrvatsku kunu, jer se koristila u NDH, a uvesti možda srpski dinar, da bi se dodvorili koalicijskim partnerima?

U svakoj državi u kojoj vladaju oni koji je ne vole, koji nisu ZA DOM SPREMNI, tj. oni koji je nisu spremni braniti, nema sriće ni Božjeg blagoslova.

Hoćemo li više ikada imati priliku kao 1990. da se sve zdrave hrvatske snage udruže u borbi za slobodu, čast, dostojanstvo i da ponovo budemo ponosni i ZA DOM SPREMNI?

Milenko Badžim