Tko se to i zašto boji hrvatskoga naroda? Briselski mućak ili pak njegov etnobiznismen?

Pin It

Dok se istodobno crveni fasisti prije par dana okupise na Trgu hrvatskih velikana poznatom i po takozvanom trgu takozvanih "zrtava fasizma" gdje je tu bila interventna policija i zasto nije bilo ni jedne prijave u svezi velicanja masovnoga ubojice j.b. tita i zlocinackog komunistickog rezima?? 

Postovani gospodine Glavni ravnatelju Policije Milina,

vidjevsi u subotu 09.09.2017 na Salati u Zagrebu interventnu policiju (pogledajte fotografije) pod punom borbenom spremom i velikim palicama na koncertu nasega najboljega pjevaca ali i prije svega hrvatskoga branitelja, domoljuba i rodoljuba gospodina kantautora Marka Perkovica Thompsona ostao sam sokiran i zgrozen!

Kao da smo mi neki barbari i teroristi a ne hrvatski narod, specijalci su se odmah postrojili na velikome zidu iza bine dajuci pritom svima nama na znaje svojom nazocnoscu tko je gazda na terenu i stvarajuci dodatni pritisak na okupljeni hrvatski narod. S obzirom da na koncertima nasega Marka Perkovica Thompsona, nigdje i nikada nema nikakvih incidenata a kamoli sto drugo izrazavam Vama ovdje kao Glavnom ravnatelju Policije svoju ogorcenost i najostrije protestiram zbog ove skandalozne odluke.

http://www.hkv.hr/izdvojeno/komentari/m-ljubic/27522-m-ljubic-umjetnik-thompson-i-njegov-narod.html

Tko je i zasto (na osnovu kakvih procjena) naredio da se interventna Policija na Salati pojavi?!

Iz kojih ste razloga snimali kocert?

Sramota!

Tko se to i zasto boji hrvatskoga naroda? Briselski mucak ili pak njegov etnobiznismen?

Dok se istodobno crveni fasisti prije par dana okupise na Trgu hrvatskih velikana poznatom i po takozvanom trgu takozvanih "zrtava fasizma" gdje je tu bila interventna policija i zasto nije bilo ni jedne prijave u svezi velicanja masovnoga ubojice j.b. tita i zlocinackog komunistickog rezima?? Tamo su se vidjele i zastave pod kojim je nasa Domovina sravnjena sa zemljom u Domovinskom ratu kada su ti vampiri nastupali sa zvjezdom petokrakom i cekicem na celu.

Uz prastari HRVATSKI pozdrav:

ZA DOM SPREMNI!

Mladen Kostic

Clan predsjednistva Hrvatskog Nacionalnog Etickog Sudista