Paradoks modernih NOBovaca: komunisti na Facebooku prodaju Titov kalendar za 2018.godinu

Pin It

Pozivajući se na promociju socijalizma i prijezir prema kapitalizmu, administratori stranice “Ustaše su najveća sramota Hrvata” promoviraju Titov kalendar za 2018. godinu. Cijena kalendara je, kako je navedeno u objavi 70.00,00 kuna.

Ne mogu odoljeti komentiranju činjenice da su na Titovu kalendaru nedjelje obilježene crvenom bojom, kao i u Rimskom misalu i Lekcionaru. Jer je nedjelja temeljni kršćanski blagdan pa se obilježava crvenom bojom jer je to Dan Gospodnji.

Zagovornici tog vrlog režima vjerojatno nisu svjesni da je dotični živ i da njima vlada da im nebi bilo bolje nego sjevernokorejcima. Bježali bi preko granica Juge dok bi se u njih pucalo. U balonima bi im susjedi slali usb-stickove i izreske novinskih članaka da ih obavijeste kako je u stvarnom svijetu, jer u Titovoj Jugoslaviji nebi bilo mjesta Facebooku.

Smiješno je promatrati kako najveći zagovornici komunizma i socijalizma danas koriste sve blagodati kapitalizma za širenje svoje ideologije. Počevši od promocije majicama sa likom Che Guevare preko društvenih mreža. I administratori navedene stranice sve su Titove slike za izradu kalendara skupljali po bespućima interneta. A internet im je dostupan jer im je to omogućio globalni kapitalizam.

A da ne pričam o tome da ne biste uopće međusobno komunicirali kako danas komunicirate. Niti bi vam bilo dozvoljeno samoorganiziranja, pa niti u grupacije koje nose naziv “Ustaše su najveća sramota Hrvata”. Sloboda koju su vam dali demokracija i kapitalizam nešto je u čemu biste pod vodstvom svog vođe Tita samo sanjali.

Poštovani administatori stranice “Ustaše su najveća sramota Hrvata”, vaš veliki, nikad prežaljeni, vođa Josip Broz Tito vjerojatno se okreće u grobu kad vidi da na kapitalističkoj tvorevini Facebook-u koristeći sredstvo – internet, dostupno zbog globalizacije i kapitalizma, prodajete kalendar sa njegovim likom i djelom i to za 70 ustaških kuna.

Jedina jednakost pod kojom bi vas skupio vaš veliki socijalist bila bi jednakost u neimaštini. Ako patite toliko za Jugoslavijom, testirajte svoje težnje u Venezueli. I dok budete gladni čekali u redu za kesicu mlijeka u prahu, sjetite se da u nekoj demokratskoj državi koja je prigrlila kapitalizam (doduše ne u njegovoj punini), u nekoj garaži uz kalendar nagih ženskih tijela visi i kalendar vašeg dragoga Tita.

Nerijetko su danas najveći zagovaratelji socijalizma i komunizma, ujedno i najveći štovatelji lika i djela revolucionara Che Guevare i Josipa Broza Tita. Dok istovremeno podržavaju LGBT zajednice i hodaju ponosno na čelima Gay parada. Toliko vole Chea i Tita da ni ne znaju kako su se odnosili prema homoseksualnim osobama.

Moderni komunisti spajaju nespojivo, uzore traže u pokojnicima i bore se protiv imaginarnih neprijatelja, a za tu borbu koriste sva sredstva koja su im dali “neprijatelji”. I još svi mi koje drže neprijateljima dajemo im potpunu slobodu da to čine, jer jbg ‘sloboda govora’. Pa neka vam. Samo su Tito i njemu slični cenzurirali i branili vam govorit. Al mi vam dopuštamo. Lajte, makar na misec.

I što vama vaša borba može dat? Ništa. Može vam samo oduzet.

Pozdrav od Cereal

priznajem.hr