Karamarko: Moja politička misao ista je kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci

Pin It

Image result for tomislav karamarko

KARAMARKO NA FACEBOOKU NAPAO 'ANACIONALNU BOJNU'

'Njihova je igra prozirna, a o svojoj političkoj ambiciji zasad mogu reći samo jednu stvar'

Nakon brutalnog spin napada na Tomislava Karamarka u Nacionalu o njegovom navodnom skrivenom bogatstvu, na svom FB profilu oglasio se Tomislav Karamarko i poslao znakovitu poruku. Medijski rovokopači,  ljudskih duša ne odustaju, a umreženi s nekim TV kućama postaju sve jači promotori anacionalnih politika koje hrvatsku mainstream politiku vode u „veliku koaliciju“ koja će služiti kao most za ostvarenje Mesić-Lončarevog regiona. Donosimo izjavu Tomislava Karamarka.

 - Poštovani prijatelji, želim vam sretnu i uspješnu 2018. godinu. Nadam se da vam je počela dobrim vijestima i u izvrsnom raspoloženju. Meni je otpočela više nego uspješno! Naime, kvazimedijski jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek, počinje Karamarko objavu.

- Prema njihovim "neumoljivim dokazima", danas sam bogatiji za nekoliko iznimno vrijednih nekretnina od Zadra do zagrebačkog Bukovca. Već žurim iste nekretnine ubilježiti u katastru i gruntovnici na svoje ime, a nakon toga očekujem tužbu za ratno profiterstvo. Na kraju ćemo vidjeti tko koga uvjerljivije tuži! Netko je dobro primijetio: "Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici", kaže bivši predsjednik HDZ-a.

- U ovoj prozirnoj igri (a)nacionalne bojne, cilj je zapravo doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji. O tome zasad mogu reći, kao običan Hrvat, da je moja politička misao ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci.

 Vaš Tomislav Karamarko, zaključuje u objavi.

Kazimir Mikašek