Karamarko je jedini spas za ovaj “antifa” HDZ!

Pin It

Image result for tomislav karamarko

Čitam da se Tomislav Karamarko namjerava ponovo ukljućiti u politiku. Što je izvrsna vijest. Taj čovjek je za mene osobno, bio i ostao 100% čist. Zajedno sa: Zlatkom, Brunom, Glasnovićem, Stierom, Hebrangom, Kovačem i još dosta Domoljuba koji su potisnuti u drugi plan, može konačno vratiti HDZ tamo gdje ga je pozicionirao Dr. Tuđman (desni centar).

A ne da Plenkijevi poslušnici kao danas, koaliraju sa HNS-om, Radničkom frontom i ostalim jugo-četničkim strankama! Zadnjih par mjeseci su se “stidljivo” pojavljivale vijesti(i to samo na par portala) da su i Tomo i Ana Karamarko oslobođeni svih optužbi. Uz skoro nikavu medijsku pozornost. Sjetimo se što je pisalo prije više od godinu dana, kad ga je trebalo rušiti sa mjesta Predsjednika Vlade i HDZ-a?

Mjesecima su naslovnice bile pune optužbi, da je: lopov,udbaš,da mu supruga izvlači pare preko Rusa….itd. Glavni izvori svih laži su bili stari UDBAŠ Manolić i Soroševi crveni mediji! Jako pouzdano! Je li se gosp.Karamarku ikada itko od (dno)vinara ispričao? Ne. Kad treba napadati nekoga i uništiti mu karijeru, svi su aktivni. Kad se dokaže da nisu bili u pravu, prave se blesavi. Svoje ću mišljenje zadržati za sebe a napisati ću samo par nepobitnih činjenica, pa sami zaključite:

1. Tomo je prvi Predsjednik Vlade koji je počeo javno spominjati LUSTRACIJU.

2. Tomo je “otkrio” Dr. Hasanbegovića i postavio ga za Ministra kulture.

3. Tomo ni pod cijenu novih izbora, nije dao da ORJUNAŠI vladaju represivnim aparatom.

4. Pravaši su imali 3 saborska zastupnika.

Idemo sad viditi što se promijenilo od kada je drug Plenki došao na čelo Vlade i HDZ-a:

1. Lustraciju više nitko od vlasti ne spominje.

2. Zlatko je postao “nepodoban” i više nije Ministar.

3. Represivnim aparatom još uvijek vladaju Ostojini ljudi.

4. Pravaša više uopće nema u Saboru.

Toliko o “vjerodostojnosti” ove VELEIZDAJNIČKE vlade!

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar