Lud, zbunjen, “kontraverzan”?

Pin It

Image result for slikovnica pederi

Još uvijek “jugo-levičarsko-pederska” propagandna mašinerija, valja pizdarije u svojim poluimbecilnim medijima. Oni su kažu za ravnonopravnost? I ja sam. Zašto su onda pederi i antife malo “ravnopravniji” od drugih? Dotakli smo se tabu teme, jer je danas ZABRANJENO na bilo koji način kritizirati “tople drugove i drugarice”!

Kako to u praksi funkcionira? Svaki dan ostavim poveznicu za Blog na Twitteru i UVIJEK bude bar par “lajkova”. Jučer(kad sam pisao o ovoj istoj temi) ništa? Pitam prijatelja da on proba kliknuti ono srce ispod tweeta? Kaže da ne radi i da je “griješka na serveru”? Koga vi zajebavate? Je li stvarno mislite da smo svi maloumni? 

Primjer drugi. Don Anđelko Kaćunko objavi izjavu direktora poklada, pod naslovom:“LEPO GORI LEPI HOMO-KRNJE…” . Istoga trenutka biva blokiran na FB a komentar mu se briše! Tariguz mediji preko svojih polupismenih (dno)vinara, odmah počnu napadati Don Kaćunka iz svih raspoloživih oružja! Nazivajući ga “kontroverznim svečenikom”? Stoko nepismena, nije čovjek “kontroverzan”, samo je NORMALAN! A to danas očito nije “cool”?!

Evo sporne izjave u originalu: 

“Nikša Radić, predsjednik karnevalske udruge Poklade koja je organizator karnevala, spaljivanje pred djecom slikovnice koja govori o različitosti prokomentirao je za Dalmatinski portal riječima: "Kad mater materi napravi dite ili tata tati, mi ćemo financirati sve dičje karnevale u svitu i bit ćemo kumovi dici na krštenju"   -  Nikša KRALJU, SVAKA TI DALA!

U isto vrijeme, nisu propustili prenijeti osude ovoga "terorističkog  čina”, od strane ministrice Divljakuše i dječje pravobraniteljice - Pirnat Dragičević. Kako je to naš lijepi Škoro otpjevao:“čudni ljudi, čudnog imena….”. Ali bitno je da se naš “dragi vođa”unatoč lošoj krvnoj slici,  složio sa izborom dotičnih spodoba. I još puno njih, što rade suprotno interesima ove zemlje i naroda. Izgleda da se ne moramo puno brinuti jer kažu da će biti bolje. Bar tako misli gosp. Brkić, koji nikada nije izdao(osim Karamarka). “Srbija je naša prijateljska i susjedna zemlja” i “Nema nama naprijed dok HDZ i SDP ne sjednu zajedno za stol i dogovore se…”. !?  Naslušao sam se u životu svakakvih gluposti ali ove dvije izjave su za “anale”! 

Bojim se da će i danas “server” na Twitteru biti u kvaru?

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar