Zona sumraka..!!*???

Pin It

Blagoslovljena Josipovićevom novom pravdom i ekonomskim čudima kukuriku koalicije te nepostojanjem bilo kakve oporbene snage Hrvatska država se u ovo nedjeljno jutro probudila sličnija zoni sumraka u kojoj ništa nema dodirnih točaka sa logikom i zdravom pameti nego onoj zemlji koju smo zamišljali po rovovima prije dvadesetak godina.

Nakon prošlotjedne blokade kompletne zemlje zbog patetičnog oproštaja sa Borisom Špremom ponovo smo se vratili svakodnevnici. Komunistička kulturnoekonomska revolucija ide dalje. Eto po medijima možemo pročitati kako su potpisane obveze hrvatske države prema deset tisuća pripadnika HVOa nepodnošljiv teret za ovu zemlju. Pri tom nije važno što je većina tih ljudi ranjavana u obrani ove zemlje. Nitko ne daj bože ne spominje šezdeset tisuća boračkih mirovina kao da se razmnožavaju a ne umiru. Današnji partizani u ratu su imali četri pet godina , valjda su bili kuriri ko zna.

Nitko kao teret ne doživljava isplaćivanje mirovina generalima JNA poput zločinca Andrije Rašete i njemu sličnim , niti isplatu raznoraznih odšteta aboliranim četnicima. Za sve njih ima hrvatskih kuna osim za one koji su branili ovu zemlju. Zanimljivo je kako crveni kokjošinjac nema zamjerki na sporazume sa BiH koji idu na štetu hrvatskjog naroda poput ustupanja hrvatskog teritorija , vjerojatno slučajno….

Predsjednik nam je opet vrijedan , kao pravi predsjednih svih pripadnika abolirane manjine u Hrvatskoj prošli tjedan sazvao je Sjednicu za socijalnu pravdu , u skladu sa novom pravednošću koju je upravo on izmislio riječ je naravno o pravima srba u Hrvatskoj , a kako drugačije Hrvati u ovoj zemlji odavno nemaju prava. Ljubav unutar SDPa čini se popušta jer je na toj sjednici bilo jako malo predstavnika Milanovićeve vlade , ali novi miljenik našeg predsjednika Džakula se ipak pojavio.

Izgleda da se Ivo Pravedni opredjelio za Džakulinu stranu u internom srpskom sukobu oko raspodjele hrvatske love. Hoćemo li kao najvećeg srbina dobiti pravog četnika Džakulu umjesto prikrivenog Pupovca u konačnici nama je svejedno ali Ivi Zampiju nije jer ga četnik Veljko ne proziva poput Pupovca za lovu koju mažnjava preko ZAMPa a i dobro će mu doći za približavanje vojvodi Nikoliću koji je Ivina tiha patnja otkako mu je dugogodišnja regionalna simpatija Tadić otišao u zaborav. Povući će Džakula za Ivu koju četničku vezu nikad se ne zna možda i naš predsjednik postane vojvoda barem počasni kao nedavno Bora Čorba. A možda i Bora kaže za Ivu koju ljepu riječ ipak imaju puno zajedničkog od muzike do mržnje prema Hrvatima.

U paniku oko punjenja prazne državne kase uključio se i prvi SDPov milicioner Ranko Ostojić. Taj bivši fizički radnik i trgovac bakalarom a sadašnji ministar predlaže Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira. Po njemu ćemo ako nam se pripiša u parku platiti dvije tisuće kuna , za pokazivanje spolovila četiri a ako poželimo voditi ljubav na javnom mjestu pet tisuća kuna. E to će nas spasiti i zasigurno izvući iz dreka. Gay parada je van zakona i pripadnici tih društvenih skupina mogu slobodno pišati , pokazivati organe i je..ti se po ulici. Nisam siguran hoće li pod sankcije tog zakona doći silovanje zdrave pameti hrvatskog naroda koje provode stručnjaci kukuriku koalicije.

Inače nam cvijetaju ruže, svaki dan tristo do petsto novih otkaza jer pijetlići na vlasti jednostavno neznaju ništa drugo. Uostalom ništa novo i u prvom mandatu rasprodali su banke i INU ,sad samo završavaju započeto. Biser komunističkog kadroviranja Siniša Hajdaš Dončić ovih dana uvodi red u željeznicu i Gredelj, rezultat novih pet-šest tisuća gladnih i još najavljuje deset tisuća otkaza u svom resoru. Ma bravo , valjda je cilj svima u hrvatskoj dati nogom u guzicu . Papak koji se oženio i nije bio u stanju sačuvati svoje prezime nego je uzeo ženino nama je ministar , a ni u svojoj kući to nije…

Sve to valjda spada u famozni Plan 21 i najavljene promjene. Bome glasači vladajućeg peradarnika moraju biti itekeko zadovoljni jer promjene su zaista vidljive , osjećamo ih na svojoj koži i standardu svakodnevno. Problem je što je ovo tek početak.

Uvriježeno je mišljenje kako svemir i ljudska glupost nemaju granicu , e Hrvatski narod je i tu letvicu postavio nedostižno visoko jer glupost našeg naroda ne da nema granicu ona svakodnevno raste. Neophodno je donijeti zakon o novčanom kažnjavanju za neizlazak na izbore jer tad ovaj blesavi komotni narod neće omogućiti manjini od dvadeset-trideset posto da nam kroji vlast i sudbinu. Problem je samo što takav zakon baš i ne odgovara političarima , inače bi bio odavna donesen.

I tako uoči Dana neovisnosti pitam se kakvog uopće ima smisla taj praznik jer gotovo da i nemamo državu a o neovisnosti nema ni govora…..

 

Popaj