Pucanje po šavovima…!!??

Pin It

Sve crne prognoze o mogućem uništenju Hrvatske države od strane komunističke vlasti postaju surova stvarnost. Svakodnevni gubitak radnih mjesta , strmoglavi pad standarda , početak prosvjeda kao uvod u ozbiljnije socijalne nemire zbog posvemašnjeg siromaštva u koje je gurnut Hrvatski narod plodovi su Plana 21 za koji su govorili kao o spasonosnom riješenju za krizu.

Eto izgleda da i grad Zagreb ide u stečaj a budući da je to više od četvrtine zemlje , samo mali korak nas djeli i od kolapsa države.

Udbaško – komunistički kadrovi u vlasti čini se na domak su ostvarenja svog temeljnog cilja a to je potpuno ekonomsko i političko uništenje Hrvatske države. Nikada oni nisu prihvatili ovu državu kao svoju i nikada neće. Jugoslavija je jedina domovina koju poznaju i neće nam oprostiti što su je izgubili.

Vrhunski manipulatori kakvi već jesu ovih dana dižu hajku na hrvatske branitelje ponovo vješto koriste naivnost hrvatskog puka i usmjeravaju nezadovoljstvo prema društvenoj skupini koje se najviše boje – braniteljima. Dvije muhe jednim udarcem ,i Goebbels bi im čestitao na vještini kojom uspješno rade budale od naroda.

Kukuriku ministar branitelja vukovarski podrumaš Fred Matić ponovo maše registrom branitelja i njegovom objavom. Osobno nemam ništa protiv objave registra branitelja ali njegovom objavom neće se promjeniti baš ništa . Lažni branitelji ostat će tamo gdje jesu iz jednostavnog razloga što oni nisu ostvarili prava iz zakona o braniteljima zbog registra već zbog licemjerja , kukavičluka i pokvarenosti hrvatskih institucija od Ministarstva obrane, do Ministarstva branitelja . Od pokvarenih lječnika i invalidskih komisija do korumpiranih političara koji se pravih branitelja panično boje a istovremeno ih i trebaju za političko instrumentaliziranje.

Upravo oni su omogućili postojanje lažnih branitelja a oni će omogućiti i njihov opstanak bez obzira na objavu registra. Oni koji će imati štetu od objave regista su oni pošteni , pravi branitelji koji su dali svoj doprinos u borbenim postrojbama HVa i HOSa. Podrumaš Fred lupeta kako će on ići u zatvor umjesto svakog branitelja koji bude uhićen zbog javne objave njegovih podataka , e pa ministre onda možeš odmah preuzeti služenje dvanaest godina Veljka Marića koji trune u srbijanskom zatvoru zaboravljen od države za koju se borio i ministra koji bi itekako trebao voditi brigu o njemu.

Objava Registra branitelja je protu ustavna i nezakonita. Direktno krši zakon o zaštiti osobnih podataka i braniteljsku populaciju stavlja u rang državljana drugog reda jer se samo njihovi podaci mogu objavljivati. Primjerice ja kao roditelj studenta ne mogu saznati na fakultetu kako mi kćer studira jer te podatke ne smiju davati upravo zbog zakona o zaštiti podataka a ja plaćam što , maglu i eventualne laži dragog mi potomka.

Dakle svi su u ovoj zemlji zaštićeni , udbaši, komunisti, pederi , četnici ali ne i branitelji. Samo zato jer su upravo branitelji svojom žrtvom uništili san o Jugoslaviji ili Velikoj Srbiji i zbog toga moraju biti kažnjeni. Ako netko stvarno želi riješiti lažne branitelje to može prilično jednostavno učiniti. Osnujmo kvalitetnu komisiju sačinjenu od branitelja i državnih dužnosnika i učinimo potpunu reviziju svih branitelja , invalida i njihovih prava. Postoje ratni dnevnici borbenih postrojbi u kojima piše gdje je ko bio i što je radio i onda gospodi za koju se utvrdi da uživaju prava neopravdano ista oduzmimo kao i retroaktivno sva materijalna sredstva sa kamatama koja su neopravdano dobili. Ali i pogledajmo čija su imena potpisana na njihovim rješenjima i medicinskoj dokumentaciji i te ljude zatvorimo jer su im oni to omogućili , dok mnogi istinski branitelji nisu ostvarili ništa.

Dakle objavimo Registar branitelja ali prije toga želim vidjeti Registar boraca NoBa , Registar djelatnika i suradnika UDBAe i Službe državne bezbednosti, Registar aboliranih četnika , Registar privrednih kriminalaca itd…. Svaki branitelj ima pravo i mora tužiti ovu usranu državu ako se registar objavi pa da vidimo možete li to platiti ministre Matiću.

Da će biti muljaže sa objavam registra nema nikakve sumnje a vrlo je indikativno da je nepoznat netko , najvjerojatnije neki haker majstor iz Fredove podrumske radionice laži , potpuno uklonio nepotpuni registar branitelja sa neta . Koji su razlozi , vjerojatno je bilo potrebno eliminirati svaku mogućnost eventualne provjere i usporedbe sa Fredovim registrom.

Josipoviću , Milanoviću , Matiću bagro crvena uništavate svakodnevno ovu zemlju i narod a onda za svoja nedjela krivite ljude koji su na svojoj krvi stvorili državu kojom kukuričete. Voda vam je došla do grla i ne znate što bi, doveli ste narod na prosjački štap i sada donosite zakon po kojem ćete ih novčano kažnjavati zbog siromaštva i beskućništva. Predlažete osobni stečaj i uvođenje osobnog stečajnog upravitelja koji će umjesto nas upravljati svime što nam je ostalo nakon što ste nam dali otkaz a banke poslale ovrhe. Kako stvari stoje morati ćemo uvesti par miliona tih upravitelja jer ćemo svi bankrotirati jako skoro.

Ne čini li vam se da ste ipak zagrizli više nego možete progutati. Činjenica je da je Hrvatski narod glup i da ga možete veslati koliko hoćete ali…. Ne i dok hoćete. A svi već lagano pucaju po svim šavovima , postalo je nemoguća misija spojiti kraj sa krajem i u takvoj situaciji gospodo lopovi mogli bi se vrlo brzo naći jako iznenađeni , jer kad običan pošten čovjek nema čime hraniti djecu a za to ste vi krivi , tad je spreman na sve . Mogao bi se ponovo dogoditi Hrvatski narod i očistiti ovu prelijepu zemlju od gamadi i smeća koje ju uništava , trebali smo to učiniti davno prije ali bolje i kasno nego nikad….

 

Popaj