Hoćemo li više?

Pin It

Onaj Grinich koji je ukrao Božić mala je beba prema našim političarima jer oni nama nisu ukrali samo Božić , ukrali su sve što se ukrasti moglo , sada kad više nema što zadužuju nas i kradu taj posuđeni novac . Ukrali su nam bilo kakvu nadu u bolju budućnost . I ma koliko mi bili majstori u samozavaravanju i uvjeravanju samih sebe kako će biti bolje , neće . Neće jer nismo napravili baš ništa da bude bolje a učinili smo baš sve ili bolje rečeno dopustili smo im da učine sve da nam nikada ne bude dobro .

Ha… , eto mene opet . Zaista dugo nisam ništa napisao , znam da Vam baš nisam nedostajao ali niste ni vi meni. Prestao sam pisati jer sam već odavno mišljenja kako je vrijeme za pisanje , širenje istine , buđenje nacionalne svijesti prošlo. Vrijeme je za provođenje zakona grubom silom a to pojednostavljeno znači lopove , pljačkaše , veleizdajnike spremiti u zatvor a napljačkanu imovinu oduzeti. Jer to je preduvjet da zaustavimo neizbježnu propast.

Iako je odavno svima sve jasno , odnosno samo kompletnom kretenu i eto nažalost većini hrvatskog naroda nije da nas naše „političke elite“ svih boja i svjetonazora vode vrlo odlučno u propast . Istini za volju moram priznati da baš i nisam u toku , u posljednje vrijeme bježim od vijesti , dnevnika , raznoraznih novina , društvenih mreža i Internet portala , tako da ne mogu komentirati svježe afere ili spinove kojima političari zaokupljaju pozornost naivnog naroda dok ga nemilice kradu. Ali nekako sam siguran da u ovoj septičkoj jami koju zovemo hrvatskim društvom i državom i dalje najveća govna plivaju na vrhu .

Eto prošla je Nova godina , nekad vrijeme novih nadanja , vedrine . Čak i u najtežim trenucima rata vrijeme obilježeno vjerom u bolje sutra . A danas ? Pa danas je upravo onako kao treba biti , onako kako smo si sami posložili i organizirali. Bitange, probisvjeti ,lopovi i izdajnici koje volimo zvati hrvatskim političarima danas blaguju za punim stolovima ili idu na dočeke širom svijeta , pa čak i oni u Remetincu ako ih nisu zbog „dobrog vladanja“ za blagdane pustili doma , dok narod koji to sve plaća više ne može spojiti kraj s krajem , siromaštvo , bijeda i oskudica danas su u hrvatskim domovima redovan gost. I gle za divno čudo nitko se ne buni , ne prosvjeduje , jer valjda nam ipak nije tako loše ili smo što je bliže istini obično stado ovaca koje samo tupo gleda dok nas strižu , gule i kolju.

Nekad sam gajio vjeru u branitelje , u dragovoljce u braću po oružju , naivno misleći ako smo bili u stanju goloruki na tenkove , ako smo stvorili ovu državu znati ćemo se usprotiviti političarskim bitangama i dovesti ih u red ali naravno nisam bio u pravu jer branitelji oni sa kičmom , mudima i srcem na pravom mjestu više jednostavno ne postoje . Odavno su mrtvi ili toliko bolesni da više ne predstavljaju baš nikakav faktor pažnje vrijedan u ovoj zemlji . Samo su stavka rashoda u proračunu a i to neće biti dugo kako nam smanjuju mirovine jer ipak smo „ privilegirani“ i za lopove i izdajnike koji nas vode i za usrano stado hrvatskog naroda koje ovu državu nije ni htjelo , a ruku na srce ni zaslužilo.

Čujem ovih dana kao se prištavi nesposobni premijer na sva usta hvali postignućima svoje komunističke vlade u posljednje dvije godine. Ma bravo , takva sranja ni pas sa maslom progutao ne bi. Čega su se god dohvatili pretvorili su u drek , crvena Družba Pere Kvržice i ljigavi škiljavac od predsjednika konačno su uspjeli uništiti ovu zemlju koja ne bi ni postojala , samo da se je njih pitalo a glupavom narodu to prodaju pod uspjehe , bilo bi smiješno da nije istinito. Onaj Grinich koji je ukrao Božić mala je beba prema našim političarima jer oni nama nisu ukrali samo Božić , ukrali su sve što se ukrasti moglo , sada kad više nema što zadužuju nas i kradu taj posuđeni novac . Ukrali su nam bilo kakvu nadu u bolju budućnost . I ma koliko mi bili majstori u samozavaravanju i uvjeravanju samih sebe kako će biti bolje , neće . Neće jer nismo napravili baš ništa da bude bolje a učinili smo baš sve ili bolje rečeno dopustili smo im da učine sve da nam nikada ne bude dobro . I to je valjda u redu , sami smo birali pa i imamo . Toliko od mene a hrvatskom narodu ću poželjeti da ih i u novoj godini u bolju budućnost vode crvene bitange ili Hdzovi lopovi , svejedno……..

 

Popaj