Komunistička burleska...!!!!

Pin It

Ne znam zapravo da li bi se smijao ili plakao , čini mi se kao da živimo u nekom crnohumornom vicu i to lošem….. Danas je Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima. E toga smo se nauživali zaslugom Tita i partije a nisam baš siguran da u tome ne uživamo i dan danas.

Doživjeli smo razne promjene u posljednjih dvadeset godina i osim činjenice da imamo državu barem na papiru ili možda slučajnu po mišljenju jednog od većih nesposobnjakovića u zemlji premijera Milanovića , promjenilo se vrlo malo toga.

Korito isto mijenjaju se samo svinje i to svakih četiri godine. Narod naravno puši , ne nužno cigarete…Na današnji dan Hrvatskom vladaju aktivni dužnosnici bivšeg totalitarnog režima, ili njihovi potomci , direktni nasljednici Komunističke partije i lučonoše komunističko-jugoslavenske ideje i dan danas. Naš dragi vođa ligavi jugoslavenski nacionalist i uvjereni kroatofob Josipović uzeo si je za pravo držati govor povodom sjećanja na žrtve totalitarizma. Licemjerje bez granica , no on i je pozvan da govori o tome , pričao mu je ćaća što radi na poslu. Taj isti ljigavac kaže da će se sjećati svake žrtve. Zasigurno sa žaljenjem što ih nije bilo više.

U isto vrijeme na čudan način nestaju tjeralice za UDBAša Perkovića , valjda sve u sklopu žaljenja nevinih žrtava. U ovoj komunističkoj burlesci u kojoj živimo, sa tankom pričom , puno šljokica i lažnog sjaja i nažalost bez i jedne zgodne žene u kadru osim ako vam se Pusićka dopada , više se ne zna tko pije a tko plaća , odnosno zna se i to , sve će to narod platiti ovako ili onako. Premijer i Gazimir nas uvjeravaju kako će nam druge godine biti bolje , a Linić tvrdi biti će još gore. Iako Liniću ne vjerujem da mi kaže da je danas četvrtak čini mi se da ovaj put govori istinu. I nek se dogovori sa ostatkom crvene bande , barem da usklade priču zvučat će uvjerljivije. Iako misle da je narod preglup pa mogu srat što hoće , svejedno je.

Inače opet se pokazalo da je jako dobro biti član Partije, eto predsjednik sabora ode na lječenje u Ameriku jer je komisija HZZOa odobrila lječenje i pokrivanje troškova. I ne neću biti nikakav filantrop pa pasti na priču kako Šprem ima rak , i kako ne znam koje muke prolazi jadni čovjek. Jer nažalost znam , imam ga i ja ali nije mi plaćeno lječenje na trošak poreznih obveznika u Americi , kao ni mnogim drugim jadnicima koji imaju rak ali nemaju partijsku knjižicu. I sve to u trenutku kad bolnice diljem Ljepe naše ostaju bez najobičnijih antibiotika. Eto nam promjene…

A promjena će biti još sve u režiji crvenih kukurikavaca , od poreza na imovinu do poreza na gluposti. Lopovčina Linić osmislio je formulu kako još više osiromašiti ionako siromašan narod , za stan od 60 kvadrata plaćat ćemo godišnje 18 tisuća kuna , krasno. Samo ne znam kako jer mnoge obitelji već sada nemaju za hranu a kamo li za režije , kredite ….. Imamo Hrvatsku i to je otprilike sve što imamo , dakle ništa a ni to nećemo imati još dugo , pričekajmo samo da oni provedu svoj program do kraja , kako kaže kukuriku premijer. Čini se da crkva i vladajuća koalicija imaju puno dodirnih točaka. Crkva propovjeda siromaštvo a lopovi na vlasti ga provodi u djelo. Zaboravili su ipak onu narodnu o pijetlu koji prvi zakukuriječe i loncu ……vidjet ćemo od čega ćemo kuhati juhu na jesen…..

 

Popaj