Na Dan pobjede Hrvatska se crveni.....od sramote...!!!!

Pin It

Nedjelja, pa još k tome Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. A ja idem šljakati….. Baš krasno , kao branitelj, dragovoljac, privilegiran s dva ranjavanja, tankih živaca i još nekoliko usputnih boleština i naravno privilegiranom invalidskom mirovinom koju će Linić ionako ukinuti do kraja godine baš se nešto ne osjećam jako ponosno i zahvalno a ponajmanje se osjećam pobjednički.

Komunistička partija je danas učinila sve da se Hrvatska crveni od srama. U Kninu na tvrđi predvodnik jugoslavenskih nacionalista na radnom mjestu predsjednika svih građanki i građana Hrvatske sa svojom svitom slavi Oluju. Taj bljedunjavi ljigavi isprdak komunističkog zlotvora sa Golog otoka dovukao je odabrano društvo u Knin i tu proslavu koja bi trebala slaviti nacionalne vrijednosti i pobjedu u ratu pretvorio u jugoslavensko-četnički dernek.

Počasni gost ove godine bio je slavonski abolirani četnik Veljko Džakula ,smrdljivac koji nažalost nije platio svoje zločine i upravo to mu i daje za pravo da danas u Kninu svojom izjavom osporava legitimnost proslave Oluje. Pravo nam i budi umjesto da broji zatvorske dane koje je itekako zaslužio četnik Veljko nam drži lekcije.

Branitelja na proslavi nigdje , vjerojatno su ih maknuli iz sigurnosnih razloga jer svita koja se okupila na tvrđi ne osjeća se ugodno u blizini veterana koji su možda ružno pogledali kojeg četnika ili nedaj bože ispalili koji metak u njihovom smjeru. U stvari bio je jedan branitelj, predstavnik legije podrumskih boraca i posljeratnih prvoboraca Fred Matić , ništa iznenađujuće u pravom je društvu sa onima koji su 91 pucali po nama i onima koji su držali fige da nas JNA što prije pregazi. Na njihovu žalost mi smo bili previše drski , i blesavi pa im pokvarili računicu.

Za nagradu većina je po zatvorima a oni su na vlasti i slave Oluju. Bilo bi smiješno da nije istinito , ovako je pretužno. Ljigavac od predsjednika uzeo si je za pravo istaknuti kako trebamo cijeniti i srpske žrtve a kvazi premijer je veleumno istaknuo kako ne slavimo ničiji poraz i nesreću već pobjedu. E moj Milanoviću slavimo upravo to njihov poraz i nesreću jer su ga sami tražili i dobili i usput pet godina terorizirali i razarali dobar dio Hrvatske. Danas valjda nije više politički korektno četniku reći da je četnik ali Hrvatu , branitelju govore svašta od povlašten do zločinac, nacionalista još malo i čim progovorimo o tome da smo Hrvati biti ćemo i teroristi.

Puno je bolje biti građanin Ive Josipovića jer građanin nije određen ni ograničen nacionalnošću, domoljubljem i sličnim glupostima on je možda peder, četnik ili neka druga hrvatska manjina koja kao i drug Ivo mrzi ovu zemlju iz dna duše. Isti taj bljedunjavi kompozitor svratio je i u Sinj na Alku i tamo okupljenima iznio svoje misli pune brige za srpske patnje i nesreće i naglasio kako je Oluja „vaša“ pobjeda. Pa naravno nije mogao reći „naša“ kad on nije bio njome baš jako ushićen. Čudi me da se uopće pojavio jer u medijima je posljednjih dana pisalo kako trpi užasne bolove od upale živca u zubu. Ma krasno zbog veleumnih poteza njegovih crvenih sljedbenika i njihove lihvarsko-porezne ekonomske politike cijeli narod jede govna a njega zabolio zub…

U Čavoglavama također proslava iako malo drugačija nego dosad jer pojavila se i nova domoljubna zvijezda u liku Željka Bebeka. Zasigurno će ipak doći puno ljudi kao i svake godine. Prošle je na osiguranju bilo četiri tisuće HDZovih milicajaca , a ove su komunjare ipak poslali specijalce uz neskrivenu prijetnju kako „oni“ snimaju kamerama sve sudionike događanja.

Pitam se a poradi čega ? Traže li komunjare opet ustaške zmije , kao Josipović u izraelskom parlamentu. Čega se boje , valjda svih onih koji ne pristaju biti građani i građanke i tvrdoglavo ostaju Hrvati. Nisam čuo da su snimali četnički dernek u Srbu gdje je sigurno bilo i kokardi i šajkača kao ni komunistički u Kumrovcu sa promenadom petokraki pod kojima su se učinili užasni zločini. Komunistička obilježja i zastave sa srpom i čekićem , čak i jugoslavenske nimalo im ne smetaju. A kako i bi kad su im to sve saveznici.

Današnji dan trebalo bi proglasiti Danom nacionalne sramote jer smo pobjedu u ratu pretvorili u poraz u miru. Svi oni za koje znamo da su neprijatelji hrvatskog naroda i države ponosno šetaju Hrvatskom od aboliranih četnika do bivših udbaša i komunista koji uz sve to i imaju vlast. Što se to promjenilo u odnosu na Jugoslaviju. Skoro ništa ili je i to na gore. I dalje imamo komuniste na vlasti , jugoslavene i četnike na svim ključnim pozicijama i da naravno imamo i imaginarnu državu, Hrvatsku. A ni to nećemo imati dugo , izgubili smo je još devedesetih zaslugom HDZeovih lopova.

Gazimir Čačić i ekipa rasprodati će Hrvatsku vrlo brzo ili dati u koncesiju bilo kome , ko nešto ponudi. A mi , mi ćemo slaviti Dan pobjede i biti ponosni kopajući po kontejnerima za smeće ispred ograde nekog resorta koji je nekad bio naša domovina……

 

Popaj