Loša genetika ili…????

Pin It

Ako je točno da geni odlučuju o tome kakav je netko, što će postići ili kako će odlučivati onda nešto sa genetskim kodom hrvatskog naroda ozbiljno ne valja. Gledajući našu, hrvatsku dalju i bližu povijest, odluke hrvatskog naroda i ponašanje čak bi i neki Milanovićev nadrimeštar iz Ministarstva ruda i gubljenja vremena ili komunističkog Ministarstva zdravlja mogao zaključiti da velika većina hrvatskog pučanstva , njih oko 80 % ima genetski nedostatak.....

zbog kojeg mu ne radi onaj dio mozga odgovoran za dugoročno pamćenje, zatim jedan manji ali vrlo važan dio pučanstva oko 5 % ima genetski uvjetovan izuzetan smisao za veleizdaju, krađu, korupciju i spletkarenje svake vrste a pritom pati od potpunog odsustva poštenja i morala u svakom pogledu.

Posljedice tih genetskih grešaka hrvatskog pučanstva vidimo kroz cijelu našu veselu povijest a posebice je izražena danas u samostalnoj , suverenoj Republici Hrvatskoj. Dok nas vlada reformiranog Saveza Komunista svakodnevno usrećuje nekim novim udarom na standard u dijelu javnosti je pokrenuta rasprava o tome tko će zasjesti na čelo HDZa , kao da to koji lopov iz te veleizdajničke skupine postane predsjednik sebi sličnih utječe na opstanak ili boljitak hrvatske države i naroda.

Tu dolazi do izražaja nedostatak dugoročnog pamćenja u Hrvata koji su izgleda posve zaboravili zbog koga nam je to danas tako lijepo u našoj zemlji. Bando HDZovska upravo Vi ste najveći krivac za sadašnje stanje u kojem se nalazimo. Hrvatski narod vam je dao povjerenje nekoliko puta i baš svaki put na to povjerenje ste s prezirom pljunuli. U toku svojih vladavina propustili ste lustrirati komuniste iz jednostavnog razloga što su mnogi među vama komunjare , držite se za srce dok svira himna ali samo zato da vam crvena knjižica ne ispadne iz džepa.

Izdali ste sve vrednote koje ste mogli , od izdaje Domovinskog rata i branitelja do uvođenja četnika u Hrvatski državni sabor. Od izdaje generala Haagu do posvemašnje privatizacijske pljačke. U svojim veleizdajničkim glavetinama nemate mjesta za nacionalne ideje i boljitak naroda jedino što vas pokreće i što vam je srcu drago su vaši debeli bankovni računi prepuni novca pokradenog od svog naroda.

Imali ste povijesnu priliku ovu zemlju učiniti onakvom kakva bi po svojim potencijalima trebala biti, bogata , samostalna i suverena zemlja ponosnih ljudi, umjesto toga pljunuli ste na svaki izgubljeni mladi život kojima smo platili samostalnost i opljačkali ste sve što ste mogli , zadužili ste i nerođene Hrvate za nezamislive svote dolara i eura i sada bi se još htjeli pojaviti kao nekakvi hrvatski spasioci.

Ako o vama ovisi spas hrvatskog naroda , ako o tome hoće li Karamarko koji je aktivan sudionik ubojstva hrvatskog generala Đure Brodarca, ili Kosorica koja je zabila posljednje čavle u ljes Hrvatske samostalnosti pregovorima o ulasku u EU , zaista ovisi naša budućnost onda možemo čoporativno izvršiti suicid barem da si skratimo muke. Jako dobro znamo da ni SDP i kukuriku ekipa nisu ništa bolji ali isto tako znamo da oni ovu zemlju nikada nisu htjeli , vi ste ti koji su je trebali čuvati i cjeniti puno više , ali u njoj ste vidjeli jedino priliku za besramno bogaćenje. I zbog toga je vaša krivnja daleko veća , povijest će vam suditi a nadam se i hrvatski narod.

Gospodo HDZovci ove današnje kukuriku komuniste upravo vi ste doveli na vlast svojim lopovštinama a hrvatski narod birao ih je zaboravivši Jugoslaviju, Križni put, Goli otok i sve ostale komunističke blagodati naivno vjerujući u Plan 21 kojim će nas Facebook Zoki izvesti iz krize. Mnogi od tih naivčina danas je shvatilo da komunista dlaku mjenja ali ćud nikada ali kao i uvijek kasno.

Nisam baš neki genetičar i ne znam dali je zaista hrvatski genetski kod predispozicioniran samo za muke i nedaće ali znam da zasigurno ima istine i u riječima Thompsonove pjesme „geni,geni kameni“ jer bez njih ne bi ovaj narod preživio sve dosadašnje „planove 21“ a bilo ih je. Pred nama su turbulentna vremena , sudeći po potezima vlade čeka nas glad i represija , kako ćemo ih izdržati ovisi samo o nama , rješenja postoje jer nismo jedini narod koji je u problemima ali morali bi se ipak prestati ponašati kao narod sa genetskom greškom

 

Popaj