Crvena seksualna revolucija…!!!

Pin It

Komunističku vladu Facebook Zokija ovuh dana okupiraju teške brige. Ne nemojte ni pomisliti da su te brige vezane uz boljitak hrvatskog naroda , naravno da nisu jer Čačiću, Liniću, Pusićki i ekipi to je zadnja rupa na svirali.

Umjesto da barem pokušaju raditi posao za koji su izabrani i za koji dobijaju ne tako male plaće , na stranu to što za taj posao nisu nimalo sposobni ni kompetentni , da se barem malo zabrinu oko strmoglavog rasta nezaposlenih , pada standarda , ekonomske i političke katastrofe koja je pred nama Milanovićeve ministre i vladu , socijalno osjetljive kakvi već jesu najviše u hrvatskoj brinu prava homoseksualaca , lezbijki i ostalih transrodnih državljana ove zemlje a vjerojatno i u regionu.

Dakle mi te svoje vrle stručnjake plaćamo da se brinu o tome tko će kome staviti onu stvar i kamo a ne da izvuku ovu zemlju iz teške ekonomske krize. Sukladno tome najavili su i donošenje zakona u kojem će biti riješena ta homoseksualna pitanja i tad će naši pederi moći sasvim po zakonu širiti sidu diljem hrvatske, ženiti se usvajati djecu i naravno našetavati se ulicama hrvatskih gradova držeći se za ručice i šireći nemoral pred očima naše djece. Sve po zakonu.

Premijer je slavodobitno izjavio da će tim zakonom hrvatska ući u krug najnaprednijih zemalja svijeta. E moj Zoki ako je i od komunističke partije previše je. Da se razumijemo nije ovo govor mržnje niti imam nešto protiv lezbi , homića , dvocijevki i ostatka vesele ekipe ali siguran sam da to pitanje definitivno nije toliko važno da bi sa njime bavila vlada kojoj se spremaju socijalni nemiri .

Da imaju riješenje i za te situacije demonstrirali su nam neki dan šaljući specijalce na gladne radnike. Uložili su nekoliko milijuna kuna za novu opremu milicije, valjda nove modele pendreka kojima će riješiti ekonomsku krizu.

Ono što komunjare rade danas u hrvatskoj gore je od onoga što je Tito radio pedeset godina , u nedostatku znanja i volje da se uhvate u koštac sa gospodarskim problemima više nego uspješno vode ovu zemlju u potpunu propast. Svi njihovi potezi usmjereni su ka uništenju ove zemlje a osim ekonomskog kolapsa pokušavaju uvesti i novi njima valjda prihvatljiviji svjetonazor u društvo. Po njima vjeronauk obavezno treba izbaciti iz škola, domovinski rat iz povjesnih udžbenika , ali treba uvesti građanski odgoj po kojem je pederluk sasvim normalan čak što više poželjan način ponašanja.

U zemlji u kojoj je ozakonjena pljačka , otimačina i kriminal svih vrsta , u zemlji u kojoj je moral na najnižoj mogućoj razini a medijski eksponirani celebritiji su Severina i Modni Mačak , kreature iz nekakvih emisija tipa regionalni BigBrother ili Survivor zaista nam je prijeko potrebno ozakoniti istospolne brakove , jer valjda kad ništa drugo više nije normalno zašto bi obitelj i brak kao temelj ove zemlje to bili. Potrebno je uništiti svaki trag normalnog i katoličkog svjetonazora i uvesti Josipovićevu novu Pravdu agnostičko nevjerničkog tipa.

Pitam se koliko je tih homoseksualaca uopće u Hrvatskoj , jeli to broj mjeriv u postocima ili promilima. Sudeći po tome koliko su glasni , koliko prostora dobijaju u medijima a vjerojatno i proračunskog novca za razne Iskorake i Babe dalo bi se zaključiti da oni čine većinu hrvatskog pučanstva. Tko su uopće ti ljudi i otkud im pravo osim ako im ga nisu dali Josipović i Milanović da maltretiraju ovu zemlju i narod svojim nastranostima , paradama i marševima.

Ponovo je vrlo vješto iskorišten spin za skretanje pozornosti sa važnih zbivanja , dok vlada u tišini priprema plan rasprodaje svega što imalo vrijedi i pritom ga zove plan investicija narodu baca bombe poput ovog nebuloznog zakona da ne vide što im se sprema, a iza brda nam se valja Grčka do koje smo na korak. Zapaljen je fitilj na socijalnoj bačvi baruta i ne vidim nikoga ne samo u Milanovićevoj vladi tko bi ga mogao ugasiti.

Kažu da je nada bogatstvo onih koji ništa nemaju ali nekako se bojim da su u pravu oni koji tvrde da oni koji žive u nadi , umiru od gladi. Prestanimo se zavaravati da će biti bolje jer neće , nitko nas neće nekakvim čudom izvući iz dreka ni Milanovićevi idioti ni evropa . Onaj tko to može jedino smo mi sami….

 

Popaj