Pederi na rivu, pederi sa rive...!!???

Pin It

U zemlji koja grca pod teretom krize i posljedica dugogodišnje pljačke vladajućih HDZSDP lopova čini se nema važnijih stvari od rute pederske procesije. Koplja se lome na svim frontovima od medija do Državnog sabora hoće li pederi na Rivu ili ne.

Čini se da ipak hoće jer izgleda nije važno misljenje tisuća građana Splita koji tu opscenu manifestaciju ne žele u svom gradu nego je puno važnije to što su predstavnici ljubitelja istospolne nježnosti , zatražili i dobili odobrenje za održavanje Parade na Rivi. Ma krasno , iz medija grmi kako u Hrvatskoj ima homofoba, još kad ih javno podrži bljedunjavi jugoslavenski isprdak Ivo Pravedni čini se kako ova zemlja nije zemlja hrvatskog naroda, katolički i heterogeno orjentiranog već pederska , četnička ,jugoslavensko-europska prćija sa kojom svatko može raditi što mu se prohtije. A narod , ma ko ga je.. , narod je tu ionako samo nužno zlo i netko ko na kraju plati račun. I tako se saginje već godinama pa zašto mu ga ne bi stavili i pederi , povijesna redaljka na hrvatskom narodu se nastavlja i izredali su se gotovo svi , kome god se dignula ona stvar…

Osim što će sljedeći Zakon donjeti da moramo biti homofili , kukuriku bijednici na vlasti sve tiše kukuriču a sve glasnije kukaju. Facebook Zoki , nezamjetni premijer u sjeni , naravno Ratkovoj kuka na televiziji kako je teško, kako neće biti plaća, mirovina , kako se događa Grčki scenarij. Ma vidi molim te , od plana 21 nije ostalo ni slova, od silnih predizbornih laži ostala su samo dizanja cijena i povećanje poreza , eto nam promjena.

Riječki Srbin Jovanović nepristojni i sirovi ministar znanosti po svemu sudeći biti će pogubniji za hrvatsko školstvo od legendarnog Stipe Šuvara. Preglasni Jovanović koji valjda neprestanim urlanjem pokušava sakriti očiglednu nesposobnost i neznanje, miješa se doslovno u sve od nogometa do školstva , o svemu ima mišljenje koje je naravno jedino ispravno . Izgleda da će pored ostalih nebuloza koje radi imati vremena i za uređivanje hrvatskog pravopisa. Valjda po Vuku Karadžiću , ponovo ćemo govoriti hrvatsko-srpski i pisati ćirilicu , u duhu Josipovićeve pravde i pomirenja. E moj ministre kani se ćorava posla i odi uređuj svoj materinji jezik u Srbiju, i svoje mišljenje ipak zadrži za sebe jer mišljenje ti je kao šupak , ima ga svaka budala.

Još jedan kukurikavi ministar kuka ovih dana, debeli mafijaš Linić kuka kako je podbacila energetika jer kao INA uvozi derivate. To zaista jeste točno, riječka rafinerija radi daleko ispod kapaciteta a MOL na naše tržište plasira svoje proizvode iz rafinerija u Češkoj i Mađarskoj. E gospodo komunisti da niste prodali u svom prvom mandatu 25% INE za kikiriki mađarima danas situacija ne bi bila kao što je, i ovako ima ljeka ministre financija , zašto MOLu ne opalite visoke uvozne carine pa im se neće isplatiti uvoziti derivate dok naši pogoni stoje a mađari harače INOm i pod maskom racionalizacije otpuštaju radnike kao tehnološki višak. Istovremeno zapošljavaju nove , mlade jer mađarski dio uprave INE izjavio je da su stari radnici „kontaminirani“ , što god to značilo i kao takvi nepoželjna radna snaga, možda su inficirani domoljubljem i shvaćaju kako nam mađari svojim mešetarenjem čine zlo , mladim radnicima kakvih je danas prepuna „karingtonka“ puno je lakše manipulirati.

Dok nam novinari Jutarnjeg lista „odlučuju“ o opravdanosti plaćanja obrane hrvatskih generala u Haagu , četnički vojvoda odnedavna predsjednik istočnih susjeda izgleda ne odustaje od maštanja o Velikoj Srbiji. Josipović nam je sav nesretan jer još nije pozvan u majčicu Srbiju a izgara od želje da novog predsjednika poljubi u guzicu kao što je ljubio i bivšega.

Pojedini svjetski analitičari ovih dana iznose apokaliptična viđenja razvoja situacije u EU i čini mi se da su potpuno u pravu, Grčka će povući za sobom nekoliko zemalja prije svega Španjolsku i Italiju a nakon toga će domino efektom doći do urušavanja kompletne europske ekonomije iz kojeg će relativno neokrznuti izaći jedino njemci i englezi koji i vode cijelu igru kolonizacije evrope. U toj kaši naći ćemo se nesumljivo i mi prije svega zaslugom bivših i sadašnjih veleizdajnika na vlasti. Kako će reagirati narod, baš nikako ko i dosada, Hrvati jednostavno još nisu dovoljno gladni ali biti će…..

 

Popaj