Darovi nedjeljnih izbora…!!!???

Pin It

Eto prošla je i ta nedjelja, inače nedjelja je dan za odlazak na svetu misu ali prošlu nedjelju su uzurpirali za kojekakve izbore kako kod nas tako i u Josipovićevom regionu. Kod nas su birali novog šefa najjače oporbene stranke HDZa inače udružene zločinačke organizacije koja se posljednjih petnajstak godina najviše bavi pljačkom hrvatskog naroda i uništenjem hrvatske države za što su i optuženi pred hrvatskim pravosuđem.

Mnogi su se uzalud nadali da su ovi unutarstranački izbori svojevrsna prekretnica poslije koje će ta stranka koja se budimo iskreni nikada i nije isprofilirala kao politička stranka jer je 90tih počela kao svenarodni pokret i iskoristila domoljubni zanos hrvatskog naroda za osvajanje vlasti, promjeniti dosadašnju izrazito lošu i negativnu politiku. Već tada je počela erozija morala i poštenja kako u stranci tako i u hrvatskom društvu. Na vlast su došli lokalni šerifi koji su pod krinkom domoljublja grabili sve što su mogli i danas dvadeset godina nakon , živimo u totalno oplačkanoj zemlji kojoj prijeti potpuni ekonomski kolaps. Upravo njihovom zaslugom hrvatska se nije pretvorila u ono što je po svim svojim potencijalima trebala , bogatu i ponosnu malu zemlju. I to iz samo jednog vrlo jednostavnog , gotovo prozaičnog razloga a to je gramzivost dužnosnika HDZa i to na svim nivoima stranke od njenog najužeg vrha kroz koji su proparadirali Tuđman , Pašalić, Šeks, Sanader , Kosorica i baš svaki od njih ima svoje prste u našoj današnjoj jadnoj sudbini.

Pobjednik tih tragikomičnih stranačkih izbora popraćenih sa puno prljavštine i zakulisnih igrica je Tomislav Karamarko inače politički kameleon , beskičmenjak koji je u dosadašnjem političkom radu izdao baš sve sa kojima je surađivao. Izdao je Tuđmana i organizirao kampanju Mesiću , pa okrenuo leđa Mesiću i motao se oko Kosorice , sad je izdao i nju i zasjeo na čelo HDZa. Stranka i njeni poslanici na izbornoj skupštini ovim izborom cjelokupnoj hrvatskoj javnosti jasno daju do znanja da od promjena nema apsolutno ništa. Odnosno promjena će biti ali na gore.

Mala mogućnost da pobjedi dr. Kujundžić koji je pokazivao i želju i volju za stvarnim promjenama u HDZu pokazala se jalovom nadom za naivce i još jednom su izigrani svi oni pošteni i domoljubni članovi HDZa koji ne žele prihvatiti tužnu istinu da je njihov HDZ najštetnija i najantihrvatskija stranka u povjesti. Odlučili su upravo osobni sitni interesi poslanika na skupštini koji su se izborom Karamarka odlučili za zadržavanje svojih pozicija na lokalnom nivou i izbjegavanje eventualne odgovornosti za kriminal do koje bi možda došlo da je izabran Kujundžić.

Ako je vjerovati Karamarkovom životopisu teško je očekivati da će čovjek kojeg su u školi zvali Blento i koji je na fakultetu pristupio kao suradnik Jugoslavenskim obavještajnim službama donjeti bilo kakve promjene na bolje. HDZ zadržava antihrvatski kurs izdaje nacionalnih interesa i svih vrijednosti moralnih i političkih do kojih drži domoljubni hrvat. Neće proći puno vremena i hrvatska policija će suzbijati socijalne nemire koji su neminovni, ponovo će hrvati biti pod policijskom represijom i dobivati pendrekom. Vladajućim komunistima to će biti vrlo lagana i jednostavna odluka budući da im je to u zločinačkim genima ali novi čelnik HDZa budite uvjereni neće ni prstom maknuti da to spriječi dapače podržati će Milanovića i Josipovića u batinanju hrvatskog naroda.

U regionu isti izbori , rezultati istih su za neke iznenađujući ali ja bih rekao da su realni i potpuno očekivani , dapače mislim da su za nas i pozitivni. Srbi su za predsjednika izabrali isto Tomislava koje li slučajnosti , ali taj je ipak Nikolić , četnički vojvoda i Šešeljev zamjenik koji nastoji svoje deklarirano izvorno četništvo zagrnuti janjećom kožom.

Sam izbor takvog predsjednika govori nam da Srbija i dalje diše jednako kao i prije dvadeset godina još uvijek ih opijaju snovi o Velikoj Srbiji od kojih nikada nisu odustali i i dalje su spremni za prolijevanje krvi i vođenje ekspanzionističke politike u regiji. Nama je iskreno čini mi se ovakav izbor i bolji nego da je ponovo izabran Tadić. Ovako je barem svima bjelodano jasno da im je predsjednik četnik iako je to bio i Tadić samo puno vještije prikriven.

Biti će vrlo zabavno kako će Josipović pravedni i njegovi komunistički šegrti u Vladi opravdavati Nikolićeve posjete Hrvatskoj do kojih će zasigurno vrlo brzo doći budući da su nedavno zabranili skup nacionalista u režiji HČSPa pod izlikom da među njima ima ljudi iz stranaka koje imaju teritorijalne pretenzije prema Republici Hrvatskoj , ako ih netko ima onda je to vojvoda Nikolić i politika koju zastupa.

Naš facebook premijer je izjavio kako mu je ova politička opcija koja je pobijedila u Srbiji malo udaljenija ali uopće ne sumnjam kako će se vrlo brzo slizati naročito ako u vidu imamo posljednju modu u Hrvatskoj i Srbiji a to je proglašavanje četnika antifašistima. Dakle kako god okrenuli pobijedio je Josipovićev politički i ideološki saveznik jer i jednom i drugom je zajednička mržnja prema hrvatskom narodu i državi.

Potpuno je jasno da hrvatskom narodu rezultati i jednih i drugih izbora ne nose ništa dobro s tim da je izborom Karamarka za šefa HDZa ugasla i posljednja nada da će se u toj najvećoj parlamentarnoj stranci nešto kvalitetno promjeniti. Samim tim i nada da će HDZ postati kvalitetna opozicija postaje vanpredmetna što je uostalom bilo i previše očekivati od stranke koja je uništila ovu zemlju , dvaput dovela komuniste na vlast i trasirala put za uništenje hrvatske države integracijom u EU.

Drugim riječima dragi moji Hrvati ne čeka nas bajna budućnost, dijelit ćemo sudbinu sa ostalim porobljenim narodima u Europi koja iz dana u dan sve više liči na bačvu baruta koja samo što nije eksplodirala. Kad krenu nemiri i eskaliraju razni sukobi i represija kojom će nas političari nastojati odvratiti od opravdanih zahtijeva i nastojanja za životom dostojnim čovjeka vidjeti ćemo posljedice naše naivnosti i sljepila sve ove protekle godine u kojima smo kao narod donosili krive odluke i birali krive ljude. Bojim se da ćemo požeti upravo onako kako smo sijali , a posijali smo koprive i korov a ne pšenicu…..

 

Popaj