Laži naše svagdašnje…!!!?

Pin It

Idealizirana, lažno općeprihvatljiva i izmišljena slika hrvatskog predsjednika Ive Josipovića koju su vješto osmislili i prodali nemalom broju hrvatskih birača projugoslavenski novinari podobnih hrvatskih medija polako ali sigurno bljedi i poprima sasvim drugačiji izgled. Onaj pravi.

Posljednjih tjedana naš dragi vođa bio je poprilično aktivan na polju narušavanja ugleda i nanošenju štete državi i narodu koji na nesreću predstavlja.

Nakon emisije „In medias res“ u kojoj je na velika vrata rehabilitirano četništvo u Hrvatskoj i to u udarnom terminu na hrvatskoj dalekovidnici puno zbunjenih hrvata pita se kako je to upoće moguće u našoj zemlji a pritom zaboravljaju da je to isto odavno učinio naš predsjednik zaogrnuvši četnički dernek u Srbu antifašističkim plaštom laži i obmana , državnim pokroviteljstvom i svojom nazočnošću na tom mjestu četničkog zločina nad hrvatskim narodom on je rehabilitirao četnike iz drugog svjetskog rata davno prije kolege mu Tadića u Srbiji.

Ta beskrvna, ljigava kreatura, samoproglašeni trećerazredni kompozitor ozbiljne muzike po čijim notama svi nažalost plešemo već dvije godine , čini se nije imun ni na najrašireniju bolest među hrvatskim političarima to je pljačka vlastitog naroda. Nedavno pokrenuta afera oko ZAMPa i silnih miliona kuna naplaćenih hrvatskom narodu nadam se imati će i svoj epilog u vidu istrage USKOKA jer puno je tu mutne vode u kojoj su predsjednik i prijatelji lovili kapitalce. Po nekim informacijama ZAMP je totalno neutemeljena i nelegalna upravo Josipovićeva izmišljotina jer je taj kvazi pravnik autor Zakona o autorskim pravima.

Slika predsjednika koju su naivni birači progutali ko gladna štuka uz svesrdnu pomoć medija i nesposobnih i dobrim djelom još uvijek jugoslavenski orjentiranih lidera HDZa . Oni su zaslužni a isto tako i odgovorni za tužnu činjenicu da nam je na čelu države osvjedočeni mrzitelj svega hrvatskog, još i danas više od dvije godine nakon izbora za predsjednika velika većina hrvatskih građana ne zna da je taj opasni muzikant sin upravitelja zloglasnog Golog otoka , komunističkog zločinca koji nikada nije odgovarao za svoja nedjela. Kao pravi tatin sin i Ivo se kroz godine razvio u lidera neojugoslavenskih nacionalista koji se nikada nisu pomirili sa činjenicom postojanja Hrvatske države.

Vjerojatno će neki podobni novinarčić naći za shodno da ovaj tekst proglasi govorom mržnje ali znate što , nije me briga . Čovjeka koji je u stanju kao Josipović u izraelskom Knessetu narod čije bi interese trebao zastupati , proglasiti zmijskim leglom i ne zaslužuje ništa drugo osim prezira. Nažalost to isto bih mogao reći i za narod koji takvu spodobu izabere za svog predsjednika. Uostalom na vlasti su nam sljedbenici ideologije šepavog zločinca Tita koji je davao streljati hrvate i za puno blaži oblik verbalnog delikta od ovog teksta.

Ništa više ne čudi u ovoj farsi demokracije koju provode reformirani komunisti, bivši sekretar za vanjske poslove Budimir Lončar ponovo određuje veleposlanike (pitanje je dali je to ikada i prestao ), Vesna Pusić nas zastupa po svijetu a Čačić i Linić nas spašavaju doma. Drugim riječima nagrabusili smo i to jako. Od plana 21 nije ostalo ništa , popucao je po šavovima i sad je potpuno jasno da su komunjare kao i uvijek lagale i obmanjivale birače samo da se dokopaju vlasti.

Osam godina proveli su u oporbi , kopajući noseve i zanovijetajući kako oni znaju bolje. Sada kad su dobili priliku i to samo zahvaljujući lopovima iz HDZa i nejedinstvu i gladi za foteljama među strankama desnice vrlo su nam jasno pokazali svoju nesposobnost i nemoć za iole razuman pokušaj izlaska iz krize a kamo li provediv i uspješan plan i strategiju razvoja. Premijer Milanović više truda ulaže da ga ekipa iz HNSa ne izbaci iz fotelje i traži prihvatljivo i dobro plaćeno mjesto u EU birokraciji.

Na novinarsko pitanje o izabranim promatračima u EU parlamentu i očigledno nepoznavanje engleskog jezika promatračice Ingrid Antičević Marinović lakonski komentira da su ti ljudi ionako „samo“ promatrači u EU parlamentu. Bome ovi će to doista i biti jer svojim znanjem stranih jezika mogu samo gledati ko tele u šarena vrata ne razumjevajući baš ništa od onoga što se oko njih govori i događa. Uostalom oni i nisu tamo da bi nešto razumjeli ili nedaj bože afirmativno zastupali republiku Hrvatsku, tamo su samo zbog dobre plaće i dnevnica koje će opet platiti bedasti hrvatski narod.

Toliko praznih priča kukurikavci su ispričali u Saboru o HDZovom kadroviranju a danas ispada kako uopće nije potrebno znanje , stručnost i sposobnost pa ni javni natječaj da bi se dobila državna služba. Dovoljno je imati partijsku knjižicu ovu novu ili još bolje onu iz Jugoslavije .

Neznam koliko će ova zemlja sve to još izdržati ali siguran sam da je potrebno nešto poduzeti. Za početak široku akciju građanskog neposluha , neplaćanja pretplate HTVu i prosvjede protivljenja ovoj i ovakvoj državnoj politici koja čini sve da uništi državu i građane dovede na prosjački štap. Standard nam zahvaljujući briljantnim potezima dvojca Linić-Čačić strmoglavo pada a cijene svega i svačega svakim danom lete u nebo. Dobra je vijest da inače kolebljivi i tromi Hrvati još malo pa nemaju što izgubiti možda ih to homogenizira i pokrene na akciju, branitelje nam osuđuju u Beogradu , ponovo se četnikuje Hrvatskom , živi se loše sa tendencijom ka gorem. Ne znam što se još mora dogoditi u ovoj zemlji da narod konačno progleda….

 

Popaj