Hrvatska – zemlja laži i svemirske demokracije

Pin It

Slušam premijerku Vlaisavljević-Kosor na Dnevniku takozvane Hrvatske televizije kako priča gluposti i laže o rastu bruto nacionalnog dohotka za zamislite 0,8 posto jer to je kao podatak koji dokazuje da izlazimo iz krize.

Nakon niza mjeseci i godina u kojima je politika njene lopovske stranke i bivšeg šefa sad stanovnika Remetinca taj isti nacionalni dohodak srozavali na današnji nivo otprilike u rangu Albanije danas se gospođa premijerka usudi lagati hrvatski narod o tome kako zemlja izlazi iz krize i to naravno valjda njenom zaslugom. Jer mi smo toliko bedast narod da ćemo ponovo nasjesti na prejeftine predizborne štoseve iz HDZove ili SDPove kuhinje laži , svejedno , i jedni i drugi o hrvatima misle jednako , kao o stoci koja služi samo tome da ih izabere na predobro plaćena mjesta u vlasti na kojima neće raditi baš ništa osim bezočno pljačkati taj isti narod. Za loš standard, krizu i sve druge nedaće koje pogađaju hrvatski narod ionako nisu oni krivi jer to su odjeci globalnih trendova ili posljedica loših poteza neke prijašnje vlade , oni sa tim nemaju veze, ne daj Bože !

Hrvatska je trenutno zemlja u kojoj bi se legendarni barun Minhauzen ili Hitlerov marketing majstor Goebbels osjećali kao pioniri. Naši političari toliko lažu, muljaju, varaju naravno i kradu da je teško bilo gdje u svijetu pronaći sličan primjer, i pritom se uopće ne trude biti dosljedni ili bar paziti da sami sebi ne skaču u usta. To im i nije potrebno jer kontroliraju medije i novinare. To novinarstvo koje vole zvati istraživačko a u stvari je obično ulizičko-senzacionalističko žutilo živi od danas do sutra i sve što je bilo prije pet dana za njih je već daleka prošlost , da ne kažem što je bilo prije dvadeset godina primjerice, početak napada velikih prijatelja našeg jugo-predsjednika Josipovića na Vukovar . Ma tko se uopće toga sjeća , Domovinski rat , Vukovar , logori… sve to su scene iz nekakve izmišljene priče za veliku većinu naših novinara, priče u kojoj nisu sudjelovali niti ih je briga. Kao i naše političare uostalom koji nas danas ponovo lažu sve u cilju da ih izaberemo . I hoćemo jer smo glup narod.

Koliko god to grubo zvučalo ali što drugo reći za narod koji je dopustio da mu bitange unište državu koju je čekao stoljećima za samo dvadeset godina. Što reći za narod koji tolerira ovu hrvatsku, svemirsku demokraciju jer slične nema na planeti Zemlji. Nema naroda ni zemlje koji dopuštaju ismijavanje, prekrajanje državnih simbola, kao što nema niti onih koji generale svoje obrambene, pobjedničke vojske zatvara i progoni, veterane obrambenog rata ponižava i obezvređuje a istovremeno agresorske zločince abolira, postavlja na mjesta u vladi i diplomaciji.

Nakon desetljeća u tamnici zvanoj Jugoslavija potomci komunista koji su vodili tu Jugoslaviju sada nas vode u novu tamnicu EU. Kad ćemo nešto naučiti iz povijesti ? A upravo u tome i jest korijen naših problema. Nikada nismo rasčistili povijesna događanja i stvari postavili na njihovo mjesto. Zbog toga je danas moguće da dižu glas „antifašisti“ u Srbu , nitko im nije rekao da se tamo dogodio četnički zločin a ne partizanski ustanak, nitko taj i tisuće sličnih zločina nije nazvao pravim imenom i nitko nije za iste odgovarao. Sljedom toga nije čudo da su Hrvati neprestano genocidni, zločinci i poslije 2. Svjetskog rata i poslije domovinskog rata i uvijek i svugdje.

To je plod politike pomirenja koju nam podmeću kako prije tako i danas. Iz tog pomirenja Hrvati uvijek prođu krvave glave. A četnički, partizanski i komunistički zločinci postanu antifašisti ili nevine žrtve kao u slučaju Domovinskog rata. Svima nam jednom zauvijek mora biti jasno NEMA POMIRENJA.

Ni sa jugoslavensko-komunističkim ni srpsko četničkim zlotvorima sve dok ne plate i pred sudom i zakonom ne odgovaraju za svaki zločin koji su učinili a bilo ih je i previše. Kakvu to mi budućnost kao narod uopće očekujemo ako nas u nju vode sinovi i unuci onih koji su ubijali naše djedove i očeve, a upravo nam se sada to događa. Stoga budimo ono što jesmo hrabar , pošten i ponosan narod i provedimo već jednom LUSTRACIJU i pomirimo se sa našom poviješću ili postanimo ono što su nam namjenili naši političari, evropsko ili jugoslavensko roblje , ponovo !!!

Popaj