Hrvatska – zemlja paradoksa

Pin It

Čuda se ipak događaju…eto neki dan dogodilo se čudo i neka hrvatska institucija ovaj put Ustavni sud donio je pravorijek u skladu sa Ustavom i pravom a začudo ne Josipovićevom pravdom i presudio u skladu sa interesima hrvatskog naroda i države.

Nažalost umjesto da ovakve događaje doživljavamo kao nešto normalno , samo po sebi razumljivo , te danas tako rijetke situacije u kojima institucije hrvatske države rade svoj posao i zastupaju narod koji ih plaća doživljavamo ih kao čudo , kao iznimku koja potvrđuje tužno pravilo da u institucijama ove zemlje sjede ljudi koji se svojski trude uništiti sve što bi moglo i podsjećati na hrvatsko.

Čak je i predsjednik svih hrvatskih jugoslavena Josipović na novinarsko pitanje odgovorio da je on kao pravnik takvu odluku Ustavnog suda očekivao. Pitam se znači li to da je on kao pravnik i nažalost predsjednik Hrvatske države znao da odredba Ustava koja omogućuje izborno pogodovanje SDSSu protupravna i protuustavna i zašto onda kad je to tako nije kao pravnik i predsjednik reagirao. Pa odgovor je vrlo jednostavan , nije mu tako nešto nimalo smetalo ,kao što mu ne smeta protjerivanje branitelja , veličanje četništva , preseravanje Tadića po našoj domovini, a nije mu smetalo jer to nije njegova domovina on je samo nametnuti predsjednik ovom narodu koji daje sve od sebe kao i njegov otac uostalom prije četrdesetak godina da tom „svom“ hrvatskom narodu našteti što više.

Naravno da su se na zadnje noge odmah digli predstavnici manjina Milorad Pupovac i Furio Radin , zapjenili se i prijete kako će hrvatsku državu tužiti Italiji, Europi , sudu za ljudska prava i valjda svojim punicama. Prava dvojica boraca za ljudska prava talijanski iredentist koji bi bio najsretniji da Istra i Dalmacija ponovo budu Italija ,koji izjavljuje da ima dva predsjednika talijanskog i hrvatskog ali ga to sve ne sprečava da svaki mjesec za svoj antihrvatski rad od hrvatskih poreznih obveznika ne ubere dvadesetak tisuća kuna plus razno razne benificije. Slična situacija je i sa Pupavcem naoko umjerenim HDZovim srbinom , a u stvari prikrivenim velikosrbinom koji je u posljednje vrijeme sve manje prikriven i otvoreno radi na ostvarenju posljednjeg memoranduma SANU koji je jasno definirao da ciljevi a to je projekt velike Srbije ostaju isti samo se način realizacije mijenja , neće više ići tenkovima i avionima, slagati balvane po hrvatskim cestama, paliti i rušiti hrvatske gradove , ubijati sve što im dođe pod nož već su se ovoga puta odlučili za ostvarenje ciljeva političkim putem.

I dobro im ide, ne toliko zahvaljujući svojoj sposobnosti koliko zahvaljujući veleizdajničkoj ekipi na vlasti koja je sastavljena od šarolike antihrvatske bande ima tu svega od običnih kriminalaca i lopova kojima je politika put da pokradu svoj narod i napune preduboke džepove do jugoslavenskih i srpskih nacionalista koji nikako ne mogu prihvatiti Hrvatsku državu kao svoju i nikada neće.

Zahvaljujući toj i takvoj hrvatskoj vlasti moguće je ovih dana vršiti reviziju povijesti i o državnom trošku veličati četnički pokolj u Srbu kao antifašistički ustanak ,donositi antihrvatske zakone, mijenjati Ustav da bi se pogodovalo dojučerašnjim krajiškim četnicima , na silu gurati ovu zemlju u ropstvo EU..

Potpuno je jasno zaprepaštenje Radina i Pupovca koji su navikli da hrvatske institucije nisu hrvatske i da su prava hrvatskog naroda posljednja rupa na svirali hrvatskih zakonodavaca, taman su pomislili kako se konačno toj za njih genocidnoj i zločinačkoj tvorevini bliži kraj kad ono neki hrvatski Ustavni sudac usudio se smanjivati njihova manjinska prava , vidi vraga vjerojatno će u sljedećem broju srpskih Novosti kompletan Ustavni sud biti optužen za hrvatski nacionalizam i proglašen ustašama.

Gospodo manjinci a tu se prije svega obraćam srpskoj manjini , imate vi svoja prava ali imate i obaveze prema ovoj Hrvatskoj državi. U nedavnoj prošlosti izvršili ste grozne zločine , iz puno i previše hrvatskih grobova vapi glas za pravdom. Ako vam je naša nesposobna ,podmitljiva i veleizdajnička politička oligarhija oprostila ,abolirala sve četnike , palež,razaranje i klanje preformulirala u „oružanu pobunu“ srpskog naroda kao da je to neko vaše pravo , Hrvatski narod vam zasigurno nije oprostio a još manje zaboravio. Kazneno pravo poznaje termin provacije ili uvjeta za počlinitelje kaznenih djela a vi ste gospodo što se hrvatskog naroda tiče na uvjetu sljedećih sto godina. Da je u vama imalo ljudskosti i poštenja hodali bi pognute glave ovom zemljom srameći se zločina koje je vaša manjina i vaš narod počinila prije dvadeset godina pa makar ne imali ništa sa time a kamoli ako ste na vašu sreću abolirani.

Ovo nije govor mržnje , ono što vi govorite u NOBOCTIMA koje mi plaćamo , ono što govorite na Šaranovoj jami i u Srbu je govor mržnje a tako ste govorili i prije nego što ste pobacali balvane na hrvatske ceste. Čime ste to vi gospodo osim mržnjom i zločinima toliko zadužili hrvatsku državu i narod da toliko gorljivo tražite nekakva svoja prava. Podnesite slobodno tužbe u EU, Italiji Srbiji , Francuskoj i usput se raspitajte o pravima manjina u tim zemljama, pitajte Francuze zašto nemaju u Ustavu manjine , ili pogledajte kakva to specijalna prava imaju Hrvati u Italiji da ne govorimo o tome kakva prava imaju u Srbiji i imaju li pravo na dva glasa ,garantirana zastupnička mjesta, pravo na oružanu pobunu i slične sitnice.

Imam osjećaj da ste u svojoj bahatosti koju podupiru atihrvatske izdajice iz vlasti malčice izgubili kompas i sad tražite kruha preko pogače. Radije se kanite ćorava posla jer ste ionako postali ne manjina nego povlaštena privilegirana interesna skupina koja je dobila više nego je mogla i sanjati tako da umjesto uživate u pogodnostima dugogodišnje robije za zločine dobivate staž i mirovine za vrijeme dok ste četnikovali i aboliciju kao nagradu za razaranja, što je puno previše je , svaki narod ima prag tolerancije , hrvatski je očigledno jako visok jer bi u nekoj normalnoj „europskoj“ zemlji vaša prava znatno drugačije izgledala. Kako to izgleda kad taj prag tolerancije popusti mnogi od vas jako dobro znaju, ovih dana je godišnjica vaše junačke „traktorijade“ , prisjetite se malo…..

 

Popaj