Teatar apsurda bjeloglavih lešinara

Pin It

Kao što je i najavljeno, održana je sjednica Vjeća za nacionalnu sigurnost. Dva bjeloglava supa u vrhu ove umiruće zemlje igraju svoj igrokaz kvazi demokracije i očigledno ne odstupaju od zacrtanog cilja , potpuno uništavanje Hrvatske države, ekonomski, politički, moralno….

Da nije istinito bilo bi presmješno u zemlji u kojoj godinama svakodnevno na površinu izlaze detalji silnih afera, vijesti o pljački hrvatskog naroda neslućenih razmjera ,u zemlji u kojoj vlada politički nemoral i licemjerje naša vrla premijerka Vlaisavljević-Kosor saziva sjednicu Vjeća za nacionalnu sigurnost povodom uhićenja zapovjednika kopnene vojske generala Kruljca kojeg su eto ulovili sa rukama u pekmezu do lakta. Na stranu to što se o njegovim poslovnim poduhvatima pričalo godinama ali kao i toliko puta do sad pokazalo se da u ovoj zemlji kojom vladaju lopovi možeš što hoćeš ako imaš dovoljno jake veze a dotični Kruljac ih je imao bivšeg predsjednika antifašista Mesića i čelnika loše reformiranih komunista Zorana Milanovića.

Da bi smijurija bila kompletna kaže lepa Jaca kako je to što se događa nedopustivo i kako na tu sjednicu treba pozvati sve koji o tome imaju što reći, kaj god. Prije svega bi tu ekipu koja se danas skupila kod VolimJugu Josipovića trebalo spremiti na sigurno iza brave jer te sjednice vjeća za nacionalnu sigurnost nikada nisu donjele nikakav zaključak ili mjeru služe samo za procjenu eventualne štete i sprečavanje otkrivanja kriminala i zataškavanje činjenica. Da su htjeli pozvati svakoga tko ima što reći o tome što se događa u zemlji onda su ljepo mogli svakom građaninu Republike Hrvatske mogli uručiti poziv jer upravo oni plaćaju sve njihove lopovluke i afere i kad bi postojala pravna država na ovim prostorima itekako bi morali pitati narod za mišljenje. Nažalost pravna država kao uostalom Hrvatska država, Hrvatska vojska ,Hrvatsko pravosuđe i sve ostale institucije sa prefiksom hrvatsko svedeni su pod vodstvom raznih Kosorica,Šeksova,Josipovića, Milanovića i Pusićki tek na misaonu imenicu ili ni to.

U zemlji u kojoj se afere milionskih iznosa smjenjuju filmskom brzinom i treba li reći za koje nitko nije odgovarao niti mu je oduzeta opljačkana imovina a sve te afere su nažalost samo vrh korupcijske piramide naših lopovskih faraona obični građanin – birač postao je ovca za šišanje , standard i egzistencija su mu dovedeni u pitanje sa svih strana ako slučajno radi upitno je do kad će, zakoni su na strani stranih banaka i uzet će mu sve što ima ako slučajno ne plati ratu kredita i pritom nitko ne pita kako je to moguće da banke ostvaruju dobit od trideset posto kad je u svijetu svaka dobit u novčarskim poslovima veća od šesnaest posto automatski ocijenjena mutnim i lihvarskim biznisom. Ako nema sreću da bude pripadnik privilegirane abolirane manjine građanin hrvatske države je obično obespravljeno smeće od kojeg se očekuje da glasa za njih i da im na referendumu da svoj glas za to da mu bude još gore nego sada.

Do sada zaista gotovo da nema profila političara ili državnog dužnosnika koji nije posjetio Remetinac pa mi se sve čini da to uopće nije zatvor već otmjeno odmaralište kreme hrvatskog društva. Upravitelj carine, potpredsjednik vlade i ministar, generali, saborski zastupnici, župani, gradonačelnici sad bi se toj listi trebao pridružiti i bivši premijer. Nedostaje toj sviti još samo predsjednik države da budu kompletni što se mene tiče i onaj bivši dikobraz kao i sadašnji gay ljubitelj mogu odmah iza rešetaka jer sve što su do sada učinili za ovu zemlju je ravno veleizdaji i u nekoj normalnoj zemlji odavno bi već gulili robiju . Nažalost mi smo sve osim normalne zemlje i sve manje su šanse da to ikada postanemo. Igre oko izbora se zahuktavaju i svi naravno računaju na beskrajnu glupost hrvatskog naroda . Isti taj narod baš i nema neku alternativu postojećoj političko-kriminalnoj oligarhiji ali nada postoji i uvijek umire zadnja iako se i o toj Nadi svašta priča… Javljaju se neki novi igrači ABH,koji bi sa pravašima , laburistima i HDSSBom mogli pomrsiti račune i vladajućim kao i opoziciji, ako se to ne dogodi ne želim niti razmišljati o onome što nas čeka sljedećih nekoliko desetljeća.

Čak i rijetki ljudski ,normalni postupci kao onaj Andrije Hebranga koji je upisujući se u knjigu žalosti povodom smrti generala Brodarca napisao nešto o krivom smjeru u kojem ide ova država bivaju ispljuvani od strane licemjernih kreatura kao što je Šeks.

Možda se moj Hrvatski narod ipak probudi i iznenadi sam sebe , iako nas svakodnevno bezočno zasipaju lažima o EU kao da smo maloumni idioti , iako su nas više nego ponizili hapseći nam heroje i amnestirajući zločince ,iako su već sigurni u pobjedu nad tim genocidnim narodom možda se ponovo neugodno iznenade kao i 91 , možda nađemo negdje u sebi ponos koji smo imali prije dvadesetak godina i jednostavnim potezom olovke na izborima i na referendumu lopove pošaljemo u zaborav…

 

Popaj