Glupi jesmo, hoćemo li postati i kukavice ???

Pin It

Najnovoji potezi hrvatske poltronske vlasti predvođene jugoslavenom Josipovićem i srpkinjom Kosoricom, konačna izdaja Hrvatske i branitelja ,hapšenja i vjerojatno planirana izručenja istih Srbiji konačno su potakle branitelje da se probude iz zimskog sna koji traje već dvadeset godina.

Čini se da je konačno večini došlo iz guzice u glavu ono što neki od nas već godinama govore ,polako izgleda postajemo svjesni da branitelji u ovoj zemlji postaju divljač za odstrel,dug je put bio do te spoznaje iako je bilo naznaka da će biti tako davno prije.

Donošenjem Zakona o aboliciji četnika mogli smo zaključiti da se nije promjenilo ništa ,jer i u bivšoj državi četnici su dobili aboliciju ,samo oni hmm za zamisliti se zašto.Zašto pripadnici najagresivnijeg naroda na ovim prostorima koji su kroz povjest zakuhali i pokrenuli neviđene zločine i zvjerstva od Kraljevine Jugoslavije ,preko 2. svjetskog rata pa do domovinskog rata kad su klali ne samo u Hrvatskoj već i u BiH i Kosovu uvijek bivaju nagrađeni za svoje zločine ?

To nam nije bilo dovoljno alarmantno ,pa su krenuli dalje - izdajnik Budiša dovodi komuniste na vlast,hapse se hrvatski generali,Norac,malo smo reagirali i dopustili da nam Sanader na Rivi priča bajke,hapšenja se nastavljaju Gotovina,Markač. Čak i Mesića biramo za predsjednika koji nam je uzvratio dilanjem transkripata i svjedočenjem protiv Hrvatske u Haagu.Sve to prolazi nekažnjeno bez ozbiljnije reakcije a za te činove izdaje trebale su padati glave a nisu.

Nastavlja se dalje, smjenjuju se generali iz domovinskog rata ,ne slučajno to su ljudi koji su bili opasni jer su mogli povesti branitelje,kroz suđenja braniteljima osuđuje se Domovinski rat,generalu Norcu uništava hrvatsko pravosuđe život ,ljepo su mu zahvalili što je obranio Gospić kad su svi digli ruke od tog grada.

Nismo reagirali i zato nam je sada ovako,cijela država je premrežena interesno kriminalnom mrežom,grabež i otimačina pod krinkom zakona na sve strane ,po svim Ministarstvima,javnim poduzećima,lokalnoj samoupravi caruje kriminal i neviđena pljačka i nikom ništa,sve to smo gledali i što...valjda se nadali da će se stvari rješiti same od sebe,nažalost ne rješavaju se baš nikad.

U međuvremeno izabrali su nam novog predsjednika ,pravi jugoslavenski kadar ,agnostik,sin upravitelja Golog otoka,bravo e baš takav treba Hrvatima da ih vodi u bolju budućnost! Osuđeni četnik nam sjedi u Saboru,predsjednik Srbije gazi po svetom Vukovarskom tlu i smije nam se svima u lice,podižu se četničko-partizanski spomenici,spremaju nam ulazak u regione,jugosfere sve pod krinkom EU i što se dogodilo baš ništa,komotno smo to gledali ,malo se ljutili ali ništa konkretno učinili nismo a trebali smo.

Finale predstave zvane uništenje Hrvatske države imamo danas kad nam Srbija diže optužnice jer smo se branili,kad nam iza leđa prodaju hrvatske vode,kao da im je to ćaća partizan ostavio u nasljeđe,kad su branitelji ove zemlje svedeni na građane trećeg reda u rezervatu,kavezu i strahuju od hapšenja,ne smiju putovati jer ne znaju na kakvom su jebenom srpskom spisku.

A sve to zahvaljujući antihrvatskoj vlasti koja radi sve da bi ovu zemlju konačno bacila na koljena i predala na milost i nemilost evropskom krupnom kapitalu,srpskom bolesnom imperijalizmu,u što će nas pretvoriti bezimenu koloniju,jadnike bez prava u našoj zemlji? I što je sljedeće, sad su branitelji, a za godinu bit će dovoljno biti Hrvat da bi nas zatvarali.Kad malo razmislim sve je to počelo još davno prije ubojstvom Ante Paradžika u sred Zagreba i kasapljenjem generala HOSa Blaža Kraljevića,premlaćivanjem vukovarskih boraca u Zagrebu...

No dobro ono što je bilo promjeniti ne možemo,sve gore navedeno dokazuje prvu tezu da smo glupi zaista jesmo,bome i komotni jer nismo reagirali kad je trebalo valjda pitajući se zašto opet baš ja ,nek malo misle drugi,ja sam svoje napravio.

A sve to nije točno, nismo napravili svoje i ako mi branitelji i dragovoljci nećemo reagirati neće nitko.I sad kad je voda došla do grla puštaju nam spinove ,možda su se malo uplašili pa evo dogovorili jučer sa srbijanskom ministricom pravosuđa aboliciju za hrvatske branitelje.

Koje li uvrede ,kojeg li nevjerojatnog paradoksa agresor abolira žrtvu,računaju na našu glupost i vjeruju da ćemo se povući kao toliko puta do sad,a oni će nastaviti svoje prljave planove perfidno provoditi u djelo.

Moramo znati da ne možemo računati na kojekakve udruge ,ta one i jesu stvorene da nas razjedine a ne da nas vode ,vidim da je panika i da se radi sve da bi se utišao braniteljski bunt.Organiziraju se prosvjedi i čini se biti će svi isti dan ,pa zar time nećemo otupiti snagu prosvjeda,govno smrdi u Zagrebu. Gospodo,to je mjesto gdje treba ići kad taj grad već nismo u ratu očistili od smeća i to našeg hrvatskog izdajničkog smeća, učinimo to sad.

Ali to nećemo učiniti ako nas dođe 120 na prosvjed ,opet će se sprdati sa nama i ako se to dogodi onda ništa drugačije i bolje i ne zaslužujemo.

Dokazali smo da smo glupi. Pitanje je jesmo li se pretvorili u KUKAVICE ?

 

Popaj