Ponovno izbori...!!?

Pin It

U ovoj jadnoj , opljačkanoj ,osiromašenoj i izdanoj zemlji vrlo često uživamo u tekovinama demokracije , godišnje bar dvaput imamo nekakve izbore. Malo lokalni , malo državni , malo za EU parlament a sada su nam došli na red predsjednički. Ima se , može se , trošimo novac kojeg odavna nemamo na biranje nekih novih ( starih) lopova , bitangi i lažova i u pravilu izaberemo najgore. A pravo je pitanje imamo li uopće i kakav je to naš izbor kad su predsjednički izbori u pitanju.

Za sada su se iskristalizirala tri pretendenta za predsjednika Republike Hrvatske pa pogledajmo što nam se to nudi na političkoj tržnici.

Dr. Ivo Josipović , sadašnji a lako moguće i budući predsjednik. Taj osrednji pravnik koji se istakao pisanjem optužnica za hrvatske generale u Haagu , zakonom o ZAMPu kojim si je priskrbio trajan prihod ,i još gori kompozitor po čijoj muzici svojom glupošću plešemo već četiri godine kandidat je Komunističke partije Hrvatske koju odmila posljednjih dvadeset i par godina zovemo SDP. Nikako drugačije i ne može biti jer taj bljedunjavi isprdak , sin komunističkog zločinca i tamničara s Golog otoka važi za vodećeg jugoslavenskog nacionalistu u Hrvatskoj i ima vrlo široku potporu jugoslavena, aboliranih i neaboliranih četnika , građana i građanki , pedera i ostalih građanskuh skupina i udruga kojih imamo tisuće.

Drugi riječima svi oni koji mrze uvu zemlju , mrze Hrvate i sve hrvatsko dat će glas toj jugoslavenskoj lignji koja niti jednom u ove četiri godine nije izgovorila riječ hrvat. Nažalost dati će mu glas i mnogi hrvati jer im je baš super onako bljedolik , europski reklo bi se . A u stvari nije riječ o nikakvom gospodinu , intelektualcu ili kompozitoru već običnom komunističkom zatucanom smradu koji čini sve da našteti ovom narodu i državi.

Ako izaberemo lignju zasigurno ćemo vidjeti pravo lice te komunjare koja na svakom uglu vidi ustaške zmije jer u drugom mandatu može otpustiti sve kočnice . Već je najavio promjene Hrvatskog Ustava jer mu ovaj nije dovoljno , dobar , valjda je još pre hrvatski unatoč silnim prekrajanjima koja je doživio posljednjih godina. Tako će naš dragi Ivo predložiti kojim se pitanjima u Hrvatskoj ne može baviti narod na referendumu. Baš onako demokratski , pravo shvaćanje demokracije u najboljem duhu Kumrovačke političke škole . A zapeo mu je za oko i Zakon o ništetnosti koji nije u skladu sa Ustavom i treba ga ukinuti , vjerojatno zbog toga što taj zakon jedini sprečava bitange i petokolonaše poput njega da Srbiji izručuju hrvatske branitelje i osporava joj nadležnost nad Domovinskim ratom. e to će naš Ivo promjeniti a branitelji mogu slobodno potražiti azil na Novom Zelandu. Vrijedni predsjednik već sada skuplja materijale raspitujući se za imena sudionika operacije Otkos , zasigurno da bi im podijelio odličja .

Osim promjena zakona i Ustava Josipović će se potruditi kao i do sada da se proširi suradnja sa zemljama bivše Jugoslavije , posebice Srbijom i to na našu štetu a naglasak je na što skorijem ukidanju Republike Hrvatske kao državno-pravnog subjekta i ulztak u Zapadni Balkan , Jugosferu ili nešto treće samo da se ne zove Hrvatska , a u tome će imati svekoliku podršku svoje stranke i biračkog tjela od Vardara pa do Triglava , blago nama smiješi nam se svijetla budućnost.

Kolinda Grabar Kitarović kandidatkinja je HDZa i čini se najozbiljniji protivnik sadašnjem predsjedniku. Sama kandidatkinja u životu nije ništa učinila za boljitak ove zemlje , pa je po tome vrlo slična Josipoviću a budući da je kandidat stranke koja je druga po broju udbaša i komunista u zemlji i svjetonazorski nisu daleko. Ne smijemo zaboraviti da je gospođa Grabar Kitarević najbolji učenik bivšeg premijera Ive Sanadera koji je učinio sve ono što SDP nije mogao ni smio ,od izdaje generala do uvođenja ćirilice u Vukovar , tako da od nje zasigurno možemo očekivati puno lijepih stvari. Svoj raskošni veleizdajnički talent nakratko nam je pokazala kao Ministrica za europske integracije kad je izgarala u naporima da nas što prije ugura u Europsku uniju , što je na koncu i uspijela a kako nam je u toj Uniji dobro vidimo i sami. Dakle baš vam hvala Kolinda , niste trebali.

Od kandidatkinje Hdza nikada nismo mogli čuti nikakvu domoljubnu ili nacionalno obojanu izjavu , njena najveća briga su prava manjina , tolerancija tako da sve u svemu čini se skoro isto birali nju ili zadržali smeće koje već imamo.

Dr. Milan Kujunđić . nametnuo se kao treći kandidat ispred koalicije stranaka takozvane desnice Savez za hrvatsku . Na stranu da nikakva desnica u Hrvatskoj ne postoji a najmanje u tom Savezu, na stranu da je od sedam stranaka tog Saveza više glasova na prošlim izborima dobila SDPova darkerica Mirela Holy , kandidat je ipak kandidat.

Doktor Kujunđić je dugogodišnji HDZovac koji je bez imalo grižnje savjesti dvadeset godina mirno gledao sve HDZove mućke , pljačke i izdaje , živeći u sjeni Sanadera i Kosorice , razbuktale su mu se političke ambicije , jer ako su te dvije bitange mogle biti šef HDZa , a što to ne bi mogao biti i on. Na njegovu žalost porazio ga je udbaški potrčko od milja zvan Blento , sadašnji vođa izdajnika i kleptomana koji se vole zvati hdzovcima pa je demonstrativno osnovao svoju stranku , Hrvatska zora , koja ima desetak članova , valjda užu rodbinu dr. Kujunđića i postao mesija i domoljub bez premca . U vrijeme Domovinskog rata od prevelikog domoljublja je otišao u Ameriku braniti Hrvatsku od četnika , tako će nas valjda i danas obraniti od silnih nedaća u koje nas je uvalila ponajprije njegova bivša stranka. Ne znam zašto ali liječnici koji se guraju u politiku ne uiljevaju mi neko povjerenje a naša politička scena je prepuna takvih, nije mi baš jasno kako se netko kao ugledan liječnik sa zavidnom karijerom može gurati u septičku jamu među fekalije ako i sam nije takav.

Eto sve u svemu razvidno je da nas čeka vrlo izgledno svijetla budućnost , zahvaljujući ovim kandidatima od kojih će jedan postati predsjednik Republike Hrvatske. Meni je kao pravom zatucanom Hrvatu i ognjištaru koji ne mari previše za moderne "gaj is OK" trendove , kao ni za ljudska prava aboliranih četnika ostalo da se nadam da će se pojaviti i neki četvrti kandidat koji bi opravdao svu prolivenu krv i izgubljene živote za ovu državu , koji bi bio predsjednik Hrvatica i Hrvata a ne građana i koji bi možda produžio nadu da ćemo jednom u ovoj zemlji živjeti kao ljudi.....

 

Popaj