Zadnji komentari

Bild: Migrant iz Sirije brutalno silovao 15-godišnjakinju, Njemačka u šoku

Pin It

Image result for migrants rapist

Nevjerojatno brutalni zločin potresa grad Chemnitz i Njemačku. Brutalni zločin koji je izvršio 18-godišnji tražitelj azila iz Sirije  silovanjem 15-godišnjakinje u podrumu kuće u centru Chemnitza, šokirao je cijelu državu. Mlada djevojka je bila toliko ozljeđena da je morala na hitnu operaciju, piše Bild

Novo brutalno silovanje 15-godišnjakinje u njemačkom gradu Chemnitz zgrozilo je javnost. Sirijac je nesretnu djevojku napao i odvukao u podrum gdje ju tako teško zlostavljao da je djevojci bila potrebna operacija.

Djevojčica je naivno stupila u kontakt s napadačem preko Facebooka te su se odlučili sastati uživo u centru grada, gdje 18-godišnji sirijski imigrant živi u stanu.

Sirijac je djevojku silovao u podrumu zgrade, nanio teške tjelesne ozlijede i potom pobjegao.

Djevojčica, koja inače živi u đačkom domu, uspjela je obavijestiti hitne službe, a tijekom proteklog vikenda prošla je operaciju u lokalnoj bolnici, prenosi narod.hr

Susjed sirijskog imigranta ispričao je kako je primijetio jednom svađu između Sirijca i neke druge žene. Pretpostavio je da ju je Sirijac tukao, ali da nije zvao policiju jer se nije želio miješati.

Sirijac je u Njemačku došao prije tri godine te je dosada evidentiran zbog manjih prekršaja.

priznajem.hr